Баварський салат(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №376)
![]() | 20 липня 2023р. |
![]() | 140 |

Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії.
Нарізати великими кубиками сир і помідор.
Підсушити хліб на сковорідці, натерти часником і нарізати кубиками.
Додати зелень.
Зробити соус (змішати всі інгредієнти) і добре перемішати.
Підсолити.
• сир – 70 гр.
• великий помідор – 1 шт.
• сірий хліб – 2 скибки
• зубчик часника
• зелень
• соус:
• сметана – 2 ст.л.
• пів столової ложки гірчиці
• соєвий соус – 1-1.5 ст.л.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З яєць смажимо 2 налисника. Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники...

В першу чергу просійте борошно в невелику миску. У другій невеликій мисці перемішайте сіль, гарячу воду, горілку і рослинну олію. Додайте утворену рідку масу в просіяне раніше борошно і почніть ретельно змішувати, до утворення тіста (якщо буде липким, додайте більше борошна, якщо густим, долийте більше води)...

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Цибуля порізати кільцями. Додати лимонний сік і цукор...

У кефір кімнатної температури додати сіль, цукор та соду. Все ретельно перемішати та залишити на 5 хвилин. Поступово додаючи в борошно кефір, вимішати еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, покласти в миску, накрити харчовою плівкою і залишити на 10 хвилин. Тісто викласти в змащену олією форму і зробити на ньому 3-4 розрізи. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин...

Огірки ріжемо соломкою і перекладаємо в глибоку миску. Туди ж натираємо моркву, ріжемо соломкою солодкий перець. Слідом шаткуємо в миску зелену цибулю, слайсами нарізаємо часник, шаткуємо всю зелень. Додати спецій: висипаємо в салат гострий перець, сіль, паприку і в останню чергу поливаємо все розпеченим рослинним маслом...

Перекрутіть рибне філе на фарш. Батон подрібніть, розімніть і додайте до фаршу. Плавлений сир і часник натріть на дрібній терці. Додайте тертий сир, часник і яйця у фарш. Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте...

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...

Овочі потріть на дрібній тертці. Змішайте фарш з овочами і добре вимісіть. Якщо ви готуєте на всю сімю, то можна додати трохи солі, буквально на кінчику чайної ложки. Сформуйте котлети і викладіть їх у форму, застелену папером для запікання в духовці, що розігріта до 180 °C. Готувати котлетки 15-20 хвилин, доки не зарумяняться...

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...