Салат з шинкою, квасолею і
морквою по-корейські
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №378)

20 липня 2023р.
68


З червоної консервованої квасолі злити розсіл.

Шинку нарізати дрібним кубиком.

Сир натерти на великій терці.

Моркву по-корейські за необхідності подрібнити.

Всі інгредієнти перекласти в глибоку миску, заправити майонезом, додати сіль і перемішати.

Викласти в салатник, прикрасити подрібненою зеленню.


• шинка – 200 гр.
• морква по-корейські – 200 гр.
• квасоля консервована червона – 200 гр.
• сир твердий – 100 гр.
• майонез – 50 гр.
• зелень – 10 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з горбушою гарячого копчення

В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі. Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець...

Смажені курячі крильця

Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі; Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції; ...

«Зелені» кабачкові оладки

Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Салат з грибами

Відварити свинину (20 хвилин), остудити. Гриби нарізати навпіл. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями, посипати цукром, полити оцтом (1 ч. л.). Залишити на 10 хвилин, потім віджати сік. Це надасть цибулі ніжності та позбавить гіркоти...

Пиріжки з яйцем і цибулею без дріжджів

у миску розбийте яйця, додайте цукор, сіль, вершкове масло або маргарин. Інгредієнти збийте. До маси додайте сметану і гашене соду. Перемішавши...

Курячі крильця з рисом у духовці

Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...

Запечена скумбрія в духовці

Скумбрію розділити на філе: для цього відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі і чорну плівку, відрізати плавники. Ретельно промити під проточною водою і відокремити філе від кісток...

Зрази з яєчно-сирною начинкою

Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...