Салат з пекінської капусти(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №379)

20 липня 2023р.
72


Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою.

Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви.

Пекінську капусту дрібно нарізати і викласти в миску до моркви.

Додати нарізані соломкою мариновані огірочки і кукурудзу.

Додати замариновану цибулю.

Обережно перемішати всі інгредієнти, додати майонез, перемішати.


• пекінська капуста – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• сіль – щіпка
• сік лимона – 2 ч.л.
• морква – 1 шт.
• маринований огірок – 2-3 шт.
• консервована кукурудза – 3-4 ст.л.
• майонез – 2-3 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з фасоллю і сиром

Злити рідину з фасолі. Огірок порізати соломкою...

Капуста з медом

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Конвертики з листкового тіста

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

БЕЗДРІЖДЖОВИЙ ХЛІБ

У кефір кімнатної температури додати сіль, цукор та соду. Все ретельно перемішати та залишити на 5 хвилин. Поступово додаючи в борошно кефір, вимішати еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, покласти в миску, накрити харчовою плівкою і залишити на 10 хвилин. Тісто викласти в змащену олією форму і зробити на ньому 3-4 розрізи. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин...

Салат з курячим філе

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Салат з шинкою, квасолею і морквою по-корейські

З червоної консервованої квасолі злити розсіл. Шинку нарізати дрібним кубиком...

Гарбузове варення з апельсином та лимоном

Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...

Голубці

Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...

Салат з буряка і кукурудзи

Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...

Кабачки з рисом і грибами

Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...