Салат з пекінської капусти(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №379)
![]() | 20 липня 2023р. |
![]() | 155 |

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою.
Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви.
Пекінську капусту дрібно нарізати і викласти в миску до моркви.
Додати нарізані соломкою мариновані огірочки і кукурудзу.
Додати замариновану цибулю.
Обережно перемішати всі інгредієнти, додати майонез, перемішати.
• цибуля – 1 шт.
• сіль – щіпка
• сік лимона – 2 ч.л.
• морква – 1 шт.
• маринований огірок – 2-3 шт.
• консервована кукурудза – 3-4 ст.л.
• майонез – 2-3 ст.л.
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У кефір кімнатної температури додати сіль, цукор та соду. Все ретельно перемішати та залишити на 5 хвилин. Поступово додаючи в борошно кефір, вимішати еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, покласти в миску, накрити харчовою плівкою і залишити на 10 хвилин. Тісто викласти в змащену олією форму і зробити на ньому 3-4 розрізи. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин...

Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...

Куряче філе приправляємо сіллю, перцем, сушеним часником, приправою для курки, поливаємо оливковою олією. Після чого випікаємо в духовці 25 хв при температурі 180 градусів. Запечене філе нарізаємо тонкими слайсами...

Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...

Картоплю помити, почистити і нарізати довільними дольками. Закинути дольки картоплі в киплячу підсолену воду. Дати закипіти і варити на сильному вогні рівно 2 хвилини. Потім, не швидко, викласти картоплю на друшляк і обдати холодною водою...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...