Салат з куркою, огірком і зеленим
горошком
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №381)

20 липня 2023р.
191


Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити)

Курку і огірок нарізати кубиками.

Подрібнити петрушку.

Додати зелений горошок.

Посолити і заправити майонезом.


• куряче філе – 1 шт.
• огірок – 1 шт.
• зелений горошок консервований – 100 гр.
• петрушка – пучок
• майонез – 1 ст.л.
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Круасани з шоколадом

Розігріти духовку до 200 градусів. Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів...

Чанахи

Квасолю замочити на ніч, потім відварити до готовності (вона повинна бути мягка). Картоплю помити, почистити та порізати великими кусочками. Обсмажити на олії майже до готовності...

Десерт з манної каші

Один стакан молока змішати з цукром і поставити на вогоннь. Другий стакан молока змішати з манною крупою і пудингом. Додати суміш в гаряче молоко і варити на помірному вогні, помішуючи, щоб не було грудочок...

Печериці з часником і петрушкою

Велику сковорідку розігріти на сильному вогні. Налити трошки олії і викласти одразу печериці...

Салат з плавленим сирком

Натерти на великій терці моркву, варені яйця, копчений сир. Посолити, поперчити...

Фарширований перець

Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання...

ГАРБУЗОВИЙ СУП (від 1 року)

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...

Рис з родзинками і вершковим маслом

Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...

Торт без випічки

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...

Салат з тунцем і сиром

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...