Печериці з часником і петрушкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №384)

20 липня 2023р.
32


Велику сковорідку розігріти на сильному вогні.

Налити трошки олії і викласти одразу печериці.

Смажити печериці не перевертаючи, поки не підрум’яниться низ.

Далі, досмажити, вже помішуючи, поки гриби майже не приготуються.

Вичавити часник і полити гриби лимонним соком.

Посолити за смаком, посолити зеленню петрушки.


• печериці – 300 гр.
• часник – 2 зубчика
• сік 1/2 лимона
• петрушка -1/3 пучка
• сіль
• олія – 2 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 9)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
90


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з куркою і квасолею

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

Курячі сердечка з помідорами і перцем

Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...

Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

Кавовий пиріг із шоколадом

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом...

пряники на молоці

З’єднайте 250 грамів борошна, цукор і дрібку солі і добре перемішайте. Додайте до маси кипляче молоко. Перемішайте тісто так, щоб не залишилося грудочок, і остудіть його до кімнатної температури. Додайте до маси, яка остигла 2 цілих яйця і 2 жовтки, ванільний цукор і рослинна олія і збийте продукти за допомогою міксера. Зєднайте борошно, що залишилося (1 кг) з розпушувачем, і всипте його в рідке тісто...

Салат з буряком і виноградом

Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...

Котлети з картопляного пюре

Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...

Печінковий торт

Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...

Салат з фетою, буряком і скумбрією

Скумбрію почистити, видалити плавники і хвіст, промити, видалити кістки. Потім нарізати на тонкі шматочки. Буряк запекти в фользі в духовці до готовності, охолодити і нарізати тонкими смужками...

Гострий салат з червоної капусти

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...