Печериці з часником і петрушкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №384)
![]() | 20 липня 2023р. |
![]() | 92 |

Велику сковорідку розігріти на сильному вогні.
Налити трошки олії і викласти одразу печериці.
Смажити печериці не перевертаючи, поки не підрум’яниться низ.
Далі, досмажити, вже помішуючи, поки гриби майже не приготуються.
Вичавити часник і полити гриби лимонним соком.
Посолити за смаком, посолити зеленню петрушки.
• часник – 2 зубчика
• сік 1/2 лимона
• петрушка -1/3 пучка
• сіль
• олія – 2 ст.л.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати цибулю і полити її соком лимону, посипати цукром. Нарізати буряк, оселедець і огірок...

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...

Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики. На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності...

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...

Картоплю відварити. Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв...

Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...