Салат з червоною капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №386)

20 липня 2023р.
114


Тоненько нашаткувати капусту.

Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе.

Додати до капусти.

На великій терці натерти відварені яйця, додати в салат.

Додати кукурудзу і подрібнену зелену цибулю.

Додати сметану і майонез.

Посолити, перемішати.


• червона капуста – 300 гр.
• куряче філе – 250-300 гр.
• яйце куряче – 3 шт.
• консервована кукурудза – 200 гр.
• зелена цибуля – ½ пучка
• сіль
• майонез – 2-3 ст.л.
• сметана – 2-3 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 15)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
150


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Фарширований перець в духовці

Чистимо, миємо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою мясорубки або блендера. ...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Салат з тунцем і сиром

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Пиріжки смажені з капустою

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Картопляні деруни з фаршем

Цибулю розділити навпіл, одну частину дрібно нарізати, а іншу перетерти. Нарізану частину викласти до фаршу, приправити все спеціями...

Пиріжки з мясом і грибами

Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...

Курка з грибами в вершковому соусі

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Рисовий суп з болгарським перцем

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...