Салат з кабачків з хроном і
перцем(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №388)
7 вересня 2023р. | |
72 |
Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки.
Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками.
Часник і хрін помити, почистити, подрібнити на мясорубці.
Приготувати маринад: з’єднати олію, томатний сік, сіль і цукор.
В каструлю покласти подрібнений часник, хрін, перець і дрібно нарізані кабачки. Залити маринадом. Проварить на середньому вогні 20 хв (після закипання), за 5 хв до кінця варіння додати оцет.
Гарячий салат розкласти в підготовлені банки, в кожній на салат покласти по листочку петрушки. Стерилізувати 10 хв (час вказано для банок ємністю 0,5 л). Закатати, добре укутати і залишити так до повного охолодження. Зберігати салат потрібно в прохолодному місці.
• перець солодкий - 1 кг;
• часник - 2 головки середнього розміру;
• хрін - 100 г;
• петрушка - 5 гілочок.
• Для маринаду:
• олія соняшникова - 300 мл;
• сік томатний - 100 мл;
• цукор - 5 ст. л;
• сіль - 1,5 ст. ложки;
• оцет 9% - 100 мл.
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...
у миску розбийте яйця, додайте цукор, сіль, вершкове масло або маргарин. Інгредієнти збийте. До маси додайте сметану і гашене соду. Перемішавши...
Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...
Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...
Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...
Помідори, листя вишні, смородини, малини, хрону і селеру вимити. Тару для засолки томатів теж добре вимити (стерилізувати не обовязково)...
Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте. Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин...
Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...
У м’ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю і часник, яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішати. Помідори нарізати дрібними шматочками, додати сметану і перемішати...
Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...