Салат «чотири овочі»(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №390)
7 вересня 2023р. | |
69 |
Моркву натерти на великій терці.
Перець нарізати на широкі смужки.
Цибулю нарізати на дольки.
Дрібно порізати помідори.
Овочі, олію, цукор, сіль - варити протягом 30 хв з моменту закипання. С того часу, коли буде добре видно, як кипить овочевий бульйон.
Додати лавровий лист, перець духмяний, оцтову есенцію і варити ще 2-3 хв. Розкласти в простерилізовані банки і закатати.
Виходить близько 3,5 л.
• Морква - 1 кг
• Перець - 1 кг
• Помідори - 1 кг
• Соняшникова олія - 250 мл
• Сіль - 2 дес. ложки
• Цукор - 1/2 стакана
• Оцтова есенція 70% - 1 дес. ложка
• Лавровий лист
• Перець духмяний
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...
М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...
Ревінь очистити, нарізати на шматки (1-2 см) і залити окропом на 30 секунд. Воду злити і дочекатися, коли ревінь охолоне. Ошпарений ревінь покласти в миску, посипати цукром (2-3 столові ложки) і перемішати...
У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...
Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...
Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...
Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...
Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...
Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи. Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності...
Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...