Солені зелені помідори з
болгарським перцем
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №393)

17 Вересня 2023р.
7


Помідори помити і видалити плодоніжку.

Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл.

Болгарський перець помити, видалити плодоніжки і насіння.

В підготовлену (вимиту) ємність викласти, послідовно шарами: листя вишні, чорної смородини и хрону, подрібнений часник, болгарський перець і помідори.

З холодної води і солі приготувати розчин, яким залити помідори.

Ємність закрити кришкою і прибрати в прохолодне приміщення для подальшого зберігання.

Помідори готові через 25-30 днів.


• Помідори зелені – 3 кг
• Перець болгарський – 1 кг
• Листя вишні – 10 шт.
• Листя чорної смородини – 10 шт.
• Хрін (листя) – 5 шт.
• Часник (зубчики) – 5 шт.
• Сіль крупна (з розрахунку на 1 л води) – 50 г

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картопляний салат з беконом

Картоплю відварити. Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв...

САЛАТ ВЕСНЯНИЙ

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...

Чебуреки з картоплею на кефірі

Кефір повинен мати температуру 35 градусів, тобто не бути холодним. Додаємо до нього сіль, вводимо яйце і добре збовтуємо. Насипаємо борошно, додаємо при замісі до тих пір, поки тісто не перестане поглинати продукт. Мнемо добре руками, залишаємо на годину...

Курячі гомілки з грибами і картоплею

Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...

Пісні голубці з гречкою і грибами

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Салат з кабачків з хроном і перцем

Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки. Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками...

Пиріг з картоплею і м’ясом

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Салат «Веселка»

Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...

Салат з баклажанів, помідорів та сиру

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...