Солені зелені помідори з
болгарським перцем
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №393)

17 вересня 2023р.
20


Помідори помити і видалити плодоніжку.

Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл.

Болгарський перець помити, видалити плодоніжки і насіння.

В підготовлену (вимиту) ємність викласти, послідовно шарами: листя вишні, чорної смородини и хрону, подрібнений часник, болгарський перець і помідори.

З холодної води і солі приготувати розчин, яким залити помідори.

Ємність закрити кришкою і прибрати в прохолодне приміщення для подальшого зберігання.

Помідори готові через 25-30 днів.


• Помідори зелені – 3 кг
• Перець болгарський – 1 кг
• Листя вишні – 10 шт.
• Листя чорної смородини – 10 шт.
• Хрін (листя) – 5 шт.
• Часник (зубчики) – 5 шт.
• Сіль крупна (з розрахунку на 1 л води) – 50 г

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Весняний салат

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати тонкою соломкою...

ПУХКА ПАСОЧКА

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення. Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв...

Шарлотка з вишнею

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Капуста з медом

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Салат з запеченим гарбузом

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...

Густий суп з шампіньйонами та беконом

Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...

Карамелізовані курячі крила

Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...

Салат «Чотири овочі»

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Картопляна запіканка з сиром і овочами

Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...

Капуста квашена класична

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...