Солені патисони з яблуками
/>
солені патисони з яблуками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №394)
17 вересня 2023р. | |
54 |
Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см.
Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками.
В чисту тару почергово скласти: листя смородини, дольки патисонів і яблук.
Приготувати розчин: в воду додати сіль, цукор і гірчицю, все добре перемішати.
Залити патисони, закрити тару кришкою і прибрати на зберігання в холодне приміщення.
Через 25-30 днів патисони готові до вживання
Порада: Маленькі патисони можна не розрізати, а використовувати для засолки цілими.
• Яблука – 0,5 кг
• Листя смородини – 25 шт.
• Сіль крупна (з розрахунку на 1 л води) – 50 г
• Цукор (з розрахунку на 1 л води) – 25 г
• Гірчичний порошок – 30 г
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі; Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції; ...
Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...
Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...
Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...
Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...
Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...
Чистимо, миємо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою мясорубки або блендера. ...
Розбийте яйця в посуд, що підходить для готування в мікрохвильовій печі, додайте до них молоко і сіль з приправами, додайте нарізані помідори. Готуйте омлет у мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. Коли він буде готовий, посипте його свіжою зеленню...
Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...
Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами...