Солені патисони з яблуками
/>
солені патисони з яблуками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №394)
![]() | 17 Вересня 2023р. |
![]() | 11 |

Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см.
Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками.
В чисту тару почергово скласти: листя смородини, дольки патисонів і яблук.
Приготувати розчин: в воду додати сіль, цукор і гірчицю, все добре перемішати.
Залити патисони, закрити тару кришкою і прибрати на зберігання в холодне приміщення.
Через 25-30 днів патисони готові до вживання
Порада: Маленькі патисони можна не розрізати, а використовувати для засолки цілими.
• Яблука – 0,5 кг
• Листя смородини – 25 шт.
• Сіль крупна (з розрахунку на 1 л води) – 50 г
• Цукор (з розрахунку на 1 л води) – 25 г
• Гірчичний порошок – 30 г
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До пошаткованої капусти додають сіль і потрохи вминають. Далі одразу перекладають у сухі чисті трилітрові банки: шар капусти, лаврове листя, кілька горошин духм’яного і чорного перцю, тмин, далі знову шар капусти. І так чергувати кілька разів. Добре втрамбувати капусту, щоб та пустила сік. У банку втиснути пластикову кришку, тільки перевернутим боком, і закрити капроновою кришкою. Банки одразу поставити на холод. Капусту в банках не перемішувати, не випускати гази...

Порізати листя салату, нарізати помідор невеличкими скибками, сир нарізати кубиками, також нарізати відварену курку. З квасолі зливаємо рідину. Додаємо її в салат разом з сухариками. Додаємо майонез і все перемішуємо...

Найперше готуємо яблука: добре миємо, очищаємо від насіння та шкірки. Нарізаємо на четвертинки, а потім ще на дрібніші кусочки. Добре посипаємо очищені яблука меленою корицею. Відставляємо у бік та готуємо тісто. Спочатку борошно просіюємо із розпушувачем. Яйця добре збиваємо із склянкою цукру та вініліном (до пухкої маси та зміни кольору). Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію, слідом частинами кефір. В кінці додаємо частинами борошно...

Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...

Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати...

Розбийте яйця в посуд, що підходить для готування в мікрохвильовій печі, додайте до них молоко і сіль з приправами, додайте нарізані помідори. Готуйте омлет у мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. Коли він буде готовий, посипте його свіжою зеленню...

Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок. Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії...

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...