Малосольні помідори,
фаршировані зеленню, часником і
перцем чилі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №398)

30 вересня 2023р.
55


Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку.

Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця.

Приготовить начинку – часнок порізати пластинами, петрушку і гострий перець нарізати дрібно.

Вкласти в надрізи помідорів начинку і укласти помідори в банку по плечики.

Приготувати маринад.

Воду налити в каструлю, насипати сіль, цукор і поставити на плиту.

Коли маринад прокипить 3 хвилини, влити оцет і кип’ятити ще 1 хвилину.

Гарячим маринадом залити помідори, прикрити капроновою кришкою і залишити на кухні на одну добу.


• помідори – 500 гр.
• петрушка – 0,5 пуч.
• часник – 4 зуб.
• перець гострий – 0,5 шт.
• маринад:
• вода – 0,5 л.
• сіль – 1 ст.л.
• цукор – 1 ст.л.
• оцет 9% - 25 мл.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з пекінської капусти

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Запечені овочі в маринаді

Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати...

Салат з консервованим тунцем

Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...

Фаршировані зелені помідори

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

Картопляні деруни з фаршем

Цибулю розділити навпіл, одну частину дрібно нарізати, а іншу перетерти. Нарізану частину викласти до фаршу, приправити все спеціями...

Запечені печериці в духовці

Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Салат з курячим філе

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Пиріг з яблуками та вершковою карамеллю

Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...