Салат весняний(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №4)

17 травня 2022р.
107


Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник.

Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів.

Відварені яйця охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи. Яйця нарізаємо тонкими шарами і додаємо в салатник. Далі, додаємо консервовану кукурудзу. Заправляємо майонезом або сметаною.

Порада: хто стежить за фігурою, можна заправити грецьким йогуртом.

Солимо і перчимо до смаку. Акуратно все перемішуємо.


• Яйця – 4 шт.
• Капуста пекінська – 200 г
• Огірки великі – 2 шт.
• Кукурудза консервована – 200 г
• Цибуля зелена – пучок
• Сіль за смаком
• Чорний мелений перець – за смаком
• Майонез або сметана

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 11)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
110


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Рагу з мясним фаршем і овочами (в мультиварці)

Цибулю почистити, дрібно посікти, покласти в чашу мультиварки, додати олію, ввімкнути режим «Смаження» і обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш і обсмажувати ще 5–7 хвилин з відкритою кришкою, періодично помішуючи і розбиваючи грудки. Додати помідори з соком, овочі, прованські трави, цукор, добре перемішати. Ввімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. Приправити сіллю й перцем, додати потовчений часник і дрібно нарізані листочки петрушки...

Салат з томатами і моцареллою

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

Запечені овочі в маринаді

Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати...

Бананове морозиво з хурмою

Банани почистити від шкірки і, нарізавши на шматочки, прибрати в морозильну камеру на 2 години. Хурму почистити від шкірки й насіння і разом із замороженими шматочками бананів збити в блендарі до однорідної густої маси, додавши сік лимона. Розкласти масу у формочки і поставити в морозильну камеру на 6 годин. При цьому морозиво потрібно акуратно перемішувати кожні 30 хвилин...

Салат з помідорами і крабовими паличками

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

ПУХКА ПАСОЧКА

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення. Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Зелений борщ

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Торт з апельсином без випічки

З одного апельсина вичавіть сік, а другий очистіть від шкірки і поріжте тонкими кружечками. Поломайте печиво і додайте в нього розтоплене вершкове масло. Візьміть розємну форму і змастіть маслом, а потім викладіть в неї шар печива, утрамбуйте, полийте невеликою кількістю апельсинового соку і поставте в холодильник на півгодини. А в цей час зробіть крем для торта...

Салат з запеченим гарбузом

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...