Кабачки в вершковому соусі зі
шпинатом і куркою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №402)
30 вересня 2023р. | |
72 |
Філе куряче нарізати кубиком.
В миску для маринування викласти нарізане філе і додати оливкову олію, часник (пропустити через прес), суміш сушених трав і сіль.
Перемішати і маринувати 10 хвилин.
Кабачки нарізати кубиком.
Сковороду нагріти, додати олію.
Обсмажити кабачки до легкого золотистого кольору (приблизно 5-7 хвилин).
Додати к кабачкам сливки.
Продовжити тушити 1 хвилину.
Додати до кабачків нарізаний шпинат.
Посолити і поперчити за смаком. Перемішати. Зняти з вогню.
Розігріти другу сковороду. Додати олію. Обсмажити цибулю, нарізану кубиком, щоб стала м’якою.
Додати мариноване куряче філе.
Обсмажити до готовності і золотистого кольору курки (приблизно 7 хвилин).
На тарілку перекласти порцію гарніру з кабачків, а зверху викласти обсмажене куряче філе.
• шпинат свіжий – 100 гр. (1 пучок)
• вершки 20% – 200 мл.
• олія – 50 мл.
• куряче філе – 800 гр.
• оливкова олія – 50 мл.
• цибуля – 1 шт.
• часник – 2 зубчик
• сіль
• перець чорний мелений
• суміш сушених трав
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Нарізати помідори і плавлений сирок на кубики. Додати зубчик часника і сухарики...
Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...
Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша. ...
Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...
Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...
Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець...
Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...
Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...
Морквину натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю кубиками. Мясо очистити від плівок, вимити і перекрутити 2 рази з додаванням розмоченої булки та моркви з цибулею. Можна перебити блендером. Небагато посолити і добре вимісити готовий фарш руками. Сформувати невеликі котлетки, викласти у форму для запікання, застелену пергаментним папером та запікати при температурі 180 град. 10 хвилин. Перевернути котлетки, додати пару ложок води або бульйону та запікати до готовності (10-15...
Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...