М’ясо з овочами в азіатському
стилі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №403)

30 вересня 2023р.
147


М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти.

Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо.

Обсмажити м’ясо зі всіх сторін на сильному вогні приблизно 5 хвилин.

Додати оцет.

Скрутити вогонь до мінімуму.

Тушить м’ясо 20-30 хвилин під закритою кришкою.

Цибулю нарізати півкільцями.

Болгарський перець нарізати соломкою.

Гострий перець нарізати дрібно.

До тушкованого м’яса додати часник і мелений імбир. Перемішати.

Обсмажити протягом 1 хвилини.

Додати цибулю і, весь час помішуючи, обсмажити ще 2 хвилини.

Додати соєвий соус, чорний мелений перець и сухий часник.

Перемішати.

Додати болгарський і гострий перці.

Смажити 10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Смачного!


• філе куряче або індиче – 1 кг
• болгарський перець – 2 шт.
• гострий перець
• цибуля – 1 шт.
• часник – 2 зубчика
• соєвий соус – 120 -150 мл.
• цукор – 2 ст.л.
• оцет 9% – 1 ч.л.
• мелений імбир – 1 ч.л.
• сухий часник – 1 ч.л.
• чорний мелений перець
• олія – для смаження

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Деруни з сиром і шинкою

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...

Вечеря з лаваша

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...

Фарширований перець

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...

Картопляні зрази з печерицями

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Салат з капусти і курячого філе

Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...

Пампухи на сметані

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Салат з консервованим тунцем і пекінською капустою

Пекінську капусту тоненько нарізати. Огірок і солодкий перець нарізати невеличкими кубиками...

Салат з авокадо

Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...

Салат з огірка і авокадо

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...