М’ясо з овочами в азіатському
стилі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №403)
30 вересня 2023р. | |
110 |
М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти.
Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо.
Обсмажити м’ясо зі всіх сторін на сильному вогні приблизно 5 хвилин.
Додати оцет.
Скрутити вогонь до мінімуму.
Тушить м’ясо 20-30 хвилин під закритою кришкою.
Цибулю нарізати півкільцями.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Гострий перець нарізати дрібно.
До тушкованого м’яса додати часник і мелений імбир. Перемішати.
Обсмажити протягом 1 хвилини.
Додати цибулю і, весь час помішуючи, обсмажити ще 2 хвилини.
Додати соєвий соус, чорний мелений перець и сухий часник.
Перемішати.
Додати болгарський і гострий перці.
Смажити 10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
Смачного!
• болгарський перець – 2 шт.
• гострий перець
• цибуля – 1 шт.
• часник – 2 зубчика
• соєвий соус – 120 -150 мл.
• цукор – 2 ст.л.
• оцет 9% – 1 ч.л.
• мелений імбир – 1 ч.л.
• сухий часник – 1 ч.л.
• чорний мелений перець
• олія – для смаження
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
З курки знімаємо шкіру, щоб суп не був занадто жирним. Розрізаємо птицю на шматки. Очищаємо ріпчасту цибулю і моркву. Промиваємо їх, одну моркву ріжемо на великі кубики. Одну цибулину подрібнюємо. Половину стебел селери промиваємо і ріжемо на великі відрізки. Розміщуємо в каструлю курку, шматочки моркви, стебла селери, цибулю, горошки чорного перцю і лавровий лист. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні сорок хвилин, періодично знімаючи...
Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...
Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...
Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...
Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...
Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...
Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...
Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...
Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...
Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...