Фарширований перець(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №404)
30 вересня 2023р. | |
55 |
Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики.
Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання.
Приготувати начинку, в миску збити 3 курячі яйця, додати сіль за смаком, по бажанню додати мелений чорний перець, суміш перців і пів чайної ложки сушеного базиліка, перемішати. Нарізати кубиком 150 грамів копченої курячої грудки. Добавляємо курячу грудку до яєць, також добавляємо кубиком нарізану одну кульку моцарели, вагою приблизно 75-80 грамів.
З протилежної сторони від плодоніжки зробити неглибокі надрізи хрест-навхрест, перекласти помідори в миску і залити окропом.
Залишити помідори на 2 хвилини, це потрібно, щоб легко зняти шкірку, тим часом дрібно нарізати декілька стебел зеленої цибулі, додати до яєць.
Тепер з помідорів злити воду, облити їх холодною водою і дуже легко зняти шкірку. Нарізати помідори кубиком, додати їх до інших інгредієнтів.
Дрібно нарізати пів пучка петрушки, додати в миску, посолити, добре перемішати начинку. Нафарширувати перці начинкою і відправити їх в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Як закінчиться час, на дрібній терці натерти 50 грамів сиру сулугуні, посипати перці і запхати в духовку ще на 2-3 хвилини.
Смачного!
• олія 1 ст.л.
• яйце – 3 шт.
• куряча копчена грудка 150 гр.
• сир моцарела 75 гр.
• помідор 2 шт
• зелена цибуля
• петрушка
• сіль, чорний перець
• базилік ½ ч.л.
• сир сулугуні 50 гр.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...
Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити близько 15 хв...
Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...
Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...
Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...
Всі овочі добре вимити. Перець нарізати великими шматочками...
Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм. Перець підрум’янити в духовці...
Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...
Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години. Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками...
Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...