Кабачки за 8 хвилин з кетчупом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №405)

30 вересня 2023р.
57


Почистити, нарізати на брусочки кабачок.

Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин.

Змішати соєвий соус, крохмаль, цукор, кетчуп і подрібнений часник.

Цю суміш залити в кабачки. І швидко перемішувати.

Викласти на тарілку.


• кабачок – 1 шт.
• соєвий соус – 2 ст.л.
• кетчуп – 2 ст.л.
• крохмаль – 1 ст.л.
• цукор – 2 ч.л.
• часник – 2 зубчика.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат із броколі з тунцем і чорносливом

Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...

КЛАСИЧНИЙ ДОМАШНІЙ ХЛІБ

Дріжджі розімяти із сіллю та цукром, а потім додати до них воду і залишити на 7-10 хвилин до утворення бульбашок на поверхні. У отриману суміш додати масло, перемішати. Потім поступово додати муку, замісити еластичне тісто. Покласти тісто в миску, накрити рушником чи плівкою і залишити на годину у теплому місці. Добре вимішати тісто. Форму для хліба присипати борошном, покласти в неї тісто, накрити плівкою або рушником і залишити...

Запечена скумбрія з овочами

Рибі відрізаємо голову, плавники, чистимо гарненько всередині. Робимо поперечні надрізи з боків риби: для того, щоб краще просолилася. Маринуємо рибу: солимо зовні і всередині, поливаємо соком лимона, посипаємо приправою для риби також і зверху, і всередині...

М’ясо з овочами в азіатському стилі

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

САЛАТ ВЕСНЯНИЙ

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Кекс на майонезі

Збити яйця з цукром міксером, додати майонез. В окремій мисці з’єднати просіяне борошно, розпушувач і щіпку солі...

Арабський салат із апельсинів

Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями. Цибулю нарізати на тонкі пір’я...

Шаурма з куркою і сиром

Відварити куряче філе в підсоленій воді. Порізати на дрібні шматочки та обсмажити на олії 5 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, замочити в 100 мл води з 0,5 ч. л. цукру і 1 ч. л. оцту, помяти, щоб позбутися гіркоти...

Картопляні зрази з м’ясною начинкою

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...