Яловичина з кабачком і картоплею
в фользі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №410)
![]() | 1 жовтня 2023р. |
![]() | 86 |

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою.
Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею.
Нарізати цибулю і часник, висипати в форму.
Посолити, поперчити і полити олією. Перемішати. Накрити фольгою.
Відправити в духовку на 45-50 хвилин.
Після 50 хвилин, прибрати фольгу згори і підрум’янити блюдо ще 20 хвилин.
• картопля – 700 гр.
• кабачок – 300-400 гр.
• цибуля – 1 шт.
• часник – 1 – 2 зуб.
• сіль
• перець
• олія
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
1 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Варені яйця нарізати кубиком. Відварити цвітну капусту, яку перед тим розібрати на суцвіття, охолодити...

В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, коріандр, копчену паприку і суміш перців...

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...