М’ясо запечене з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №413)
1 жовтня 2023р. | |
55 |
М’ясо посолити і поперчити з кожного боку.
Розігріти сковороду.
Додати олію.
Обсмажити стейки з кожної сторони до золотистого кольору.
Нарізати овочі (будь-яким способом): цибулю півкільцями, баклажан, моркву і кабачок пів дольками, перець крупною соломкою.
Ємність для запікання змастити олією і викласти в неї нарізані овочі і стручкову квасолю. Перемішати.
Приготувати заправку для овочів: змішати олію, будь-які спеції для овочів, сіль.
Перемішати. Заправити овочі.
Поверх овочів викласти обсмажені м’ясні стейки.
Приготувати глазур для м’яса:
Змішати гірчицю, мед, соєвий соус і спеції.
Нанести глазур на м’ясо рівним шаром.
Ємність для запікання накрити фольгою.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Відправити випікатися м’ясо з овочами на 45 хвилин.
Далі прибрати фольгу і випікати ще 10-15 хвилин (до гарної скоринки).
• перець болгарський – 2-3 шт.
• баклажан (невеликий) – 2 шт.
• кабачок (невеликий) – 2 шт.
• морква (середня) – 2 шт.
• стручкова свіжозаморожена квасоля – 300 гр.
• цибуля – 2 шт.
• соєвий соус – 3 ст.л.
• гірчиця діжонська – 1 ч.л.
• мед – 1 ч.л.
• спеції до м’яса
• спеції до овочів
• олія (для смаження) – 3 ст.л.
• сіль
• перець чорний мелений
• олія (для заправки овочів) – 2 ст.л.
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...
Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...
Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...
Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...
Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...
Збити яйця з цукром міксером, додати майонез. В окремій мисці з’єднати просіяне борошно, розпушувач і щіпку солі...
Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...
Куряче філе приправляємо сіллю, перцем, сушеним часником, приправою для курки, поливаємо оливковою олією. Після чого випікаємо в духовці 25 хв при температурі 180 градусів. Запечене філе нарізаємо тонкими слайсами...
Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...
Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...