М’ясо запечене з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №413)
![]() | 1 жовтня 2023р. |
![]() | 188 |

М’ясо посолити і поперчити з кожного боку.
Розігріти сковороду.
Додати олію.
Обсмажити стейки з кожної сторони до золотистого кольору.
Нарізати овочі (будь-яким способом): цибулю півкільцями, баклажан, моркву і кабачок пів дольками, перець крупною соломкою.
Ємність для запікання змастити олією і викласти в неї нарізані овочі і стручкову квасолю. Перемішати.
Приготувати заправку для овочів: змішати олію, будь-які спеції для овочів, сіль.
Перемішати. Заправити овочі.
Поверх овочів викласти обсмажені м’ясні стейки.
Приготувати глазур для м’яса:
Змішати гірчицю, мед, соєвий соус і спеції.
Нанести глазур на м’ясо рівним шаром.
Ємність для запікання накрити фольгою.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Відправити випікатися м’ясо з овочами на 45 хвилин.
Далі прибрати фольгу і випікати ще 10-15 хвилин (до гарної скоринки).
• перець болгарський – 2-3 шт.
• баклажан (невеликий) – 2 шт.
• кабачок (невеликий) – 2 шт.
• морква (середня) – 2 шт.
• стручкова свіжозаморожена квасоля – 300 гр.
• цибуля – 2 шт.
• соєвий соус – 3 ст.л.
• гірчиця діжонська – 1 ч.л.
• мед – 1 ч.л.
• спеції до м’яса
• спеції до овочів
• олія (для смаження) – 3 ст.л.
• сіль
• перець чорний мелений
• олія (для заправки овочів) – 2 ст.л.
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
0 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Молоду велику картоплю добре помити щіткою. Зварити в мундирі до готовності...

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна і дві чайні ложки розпушувача. Замішуємо м’яке та еластичне тісто. Загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на деякий час...

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Нарізати грушу, апельсин і банан кубиками. Волоський горіх нарізати і подрібнити...

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...