Деруни з сиром і шинкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №415)
![]() | 1 Жовтня 2023р. |
![]() | 20 |

Почистити картоплю і цибулю.
Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир.
Додати сіль і перець
Подрібнити кріп.
До натертих інгредієнтів додати кріп, яйця, борошно і добре перемішати.
Добре розігріти олію на сковороді і викласти картопляну масу столовою ложкою.
Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
Подати зі сметаною або кетчупом!
• цибуля – 1 шт.
• шинка-200 гр.
• сир – 200 гр.
• яйце – 2 шт.
• кріп
• борошно – 4 ст.л.
• сіль
• перець
• олія для смаження (2-3 ст.л. )
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розм’якшене вершкове масло, 1 яйце, сіль, цукрову пудру й ванільний цукор збити за допомогою міксера. Потім висипати просіяне борошно й розпушувач. Замісити тісто, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Горіхи подрібнити і злегка обсмажити на сухій сковороді...

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Не почищений мигдаль подрібнити в борошно за допомогою блендера. Додати цукор, білки й перемішати. Нагрівати на водяній бані, помішуючи, до температури тіла – маса почне гуснути. Додати борошно і ще раз перемішати. З отриманого тіста за допомогою кондитерського мішка відсадити печиво, залишаючи місце між виробами, на застелене пергаментним папером деко. Випікати в розігрітій до 190С духовці протягом 15-17 хвилин...

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Нарізати помідори і плавлений сирок на кубики. Додати зубчик часника і сухарики...

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Варені яйця нарізати кубиком. Відварити цвітну капусту, яку перед тим розібрати на суцвіття, охолодити...

Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...