Запіканка на вечерю(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №416)

1 жовтня 2023р.
139


Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики.

На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності.

Ковбасу нарізати кубиками, оливки на половинки, цибулю подрібнити.

В глибокій мисці змішати обсмажені овочі з ковбасою, оливками і цибулею. В іншу миску вбити 4 яйця, сіль, збити вінчиком.

Форму для запікання змастити олією, посипати на дно і боки панірувальні сухарі, перемістити в форму продукти і залити збитими яйцями, відправити в духовку на 30 хвилин, температура духовки 180С.

Збити вінчиком 2 яйця і за 10 хвилин до закінчення запікання, залити запіканку, присипати сухарями.

Готове блюдо посипати дрібною петрушкою.


• картопля – 5 шт.
• морква – 3 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• ковбаса варена – 200 гр.
• цибуля зелена – 1 пучок.
• оливки – 70 гр.
• яйця – 6-7 шт.
• олія – 70 мл.
• петрушка – 2 гілочки.
• панірувальні сахарі – 3 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Літній салат з капусти і моркви з вареною ковбасою

Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...

Малосольні огірки в пакеті

Огірки вимити, висушити, нарізати на четвертинки. Скласти в пакет...

Класичні рубані котлети курячі

Філе нарізати на невеликі квадратики, додати туди дрібно порізану цибулю, приправити спеціями. Вбити яйце, покласти борошно і перемішати, щоб вийшла клейка маса...

Салат з яловичиною

Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики. Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати...

Кабачки в вершковому соусі зі шпинатом і куркою

Філе куряче нарізати кубиком. В миску для маринування викласти нарізане філе і додати оливкову олію, часник (пропустити через прес), суміш сушених трав і сіль...

Салат з манго і авокадо

Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...

Салат з ківі

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...

Курячі котлети

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...

Салат з крабових паличок з сиром і грибами

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...

Запечена картопля

Сосиски нарізати кубиками і обсмажити на олії до появи золотистої скоринки. Викласти їх на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир. Далі на цій же сковороді обсмажити подрібнену цибулю, натерту моркву, нарізаний дрібними кубиками перець. Додати подрібнений часник, спеції, посолити, поперчити і перемішати. Картоплю розрізати на дві половинки і вийняти серцевинки, залишаючи стінки не більше 5 міліметрів. У кожну з них покласти трохи сметани, потім овочі і шматочки сосисок...