Запіканка на вечерю(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №416)

1 Жовтня 2023р.
17


Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики.

На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності.

Ковбасу нарізати кубиками, оливки на половинки, цибулю подрібнити.

В глибокій мисці змішати обсмажені овочі з ковбасою, оливками і цибулею. В іншу миску вбити 4 яйця, сіль, збити вінчиком.

Форму для запікання змастити олією, посипати на дно і боки панірувальні сухарі, перемістити в форму продукти і залити збитими яйцями, відправити в духовку на 30 хвилин, температура духовки 180С.

Збити вінчиком 2 яйця і за 10 хвилин до закінчення запікання, залити запіканку, присипати сухарями.

Готове блюдо посипати дрібною петрушкою.


• картопля – 5 шт.
• морква – 3 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• ковбаса варена – 200 гр.
• цибуля зелена – 1 пучок.
• оливки – 70 гр.
• яйця – 6-7 шт.
• олія – 70 мл.
• петрушка – 2 гілочки.
• панірувальні сахарі – 3 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з пекінською капустою

Нашаткувати капусту і моркву. Додати нарізану цибулю. У воді розчинити крохмаль...

Салат по-корейські

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Салат з курки з виноградом

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Салат із мідіями та огірком

Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...

Смажені баклажани

Баклажани добре промити, очистити, відрізати верхівку. Потім нарізати баклажани вздовж на 4-5 частин шириною приблизно 5-7 мм не розрізав хвостик...

Запечені печериці в духовці

Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...

Салат з кеш’ю

Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...

Пиріг із ревеню

Ревінь очистити, нарізати на шматки (1-2 см) і залити окропом на 30 секунд. Воду злити і дочекатися, коли ревінь охолоне. Ошпарений ревінь покласти в миску, посипати цукром (2-3 столові ложки) і перемішати...

Смажені курячі крильця

Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі; Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції; ...

Сирний рулет

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...