Картопляно-квасолеві котлети з
в’яленими томатами
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №417)

1 жовтня 2023р.
50


Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати котлету, з кожної сторони змастити олією з-під в’ялених томатів. З двох сторін обваляти в сухарях. Обсмажити на сковороді з двох сторін на олії до золотистості.


• картопля – 300 гр.
• квасоля консервована – 1 бан. (420 гр.)
• сіль – 3/4 ст.л.
• в’ялені томати – 50 гр.
• панірувальні сухарі – 70 гр.
• олія для смаження

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з буряком і виноградом

Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...

Яловичина з кабачком і картоплею в фользі

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею...

Лінивий хачапурі

1. У миску виливають яйця, збивають та солять. Потім заливають молоко та інгредієнти ретельно збивають. 2. Далі додають борошно, і знову все перемішують. Потім черга сиру, який натирають на тертці і поступово засипають, помішуючи суміш...

Тертий лимонний пиріг з сиром в духовці

Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, 200 г цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте вершкове масло і жовтки, замісіть тісто. Розділіть його на дві частини, кожну оберніть плівкою та заберіть у морозильну камеру на 30–40 хвилин. Тим часом приготуйте начинку. Змішайте сир з 125 г цукру та ванільним цукром. Особливо збийте білки в пишну масу. Поступово додавайте цукор, що залишився, і продовжуйте збивати. Білкову масу вмішайте в сир...

Баклажани, як гриби

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...

Гарбузовий суп з куркою

Гарбуз вимийте та обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть начинки, а потім почистіть від шкірки гострим ножем. З цибулини зніміть лушпиння. Коренеплоди обдайте під краном водою, помийте щіткою і видаліть шкірку овочечисткою. Цибулю настругайте довільно. Морквину натріть терткою. У товстостінну каструлю влийте олію без запаху. Складіть овочі і спассеруйте до м’якого стану. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Надішліть до овочів і підрум’яньте, періодично перевертаючи. Картоплю розріжте на кубики. Надішліть до...

Салат з яловичиною

Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики. Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати...

Соковиті курячі котлети з зеленню

Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...

Солені зелені помідори з болгарським перцем

Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...

Салат із смаженою картоплею

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...