Запечені овочі в маринаді(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №418)
1 жовтня 2023р. | |
94 |
Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати навпіл. Перекласти всі овочі в форму для запікання разом з маринадом. Посипати прованськими травами. Запікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 200 гр., 40 хвилин.
• кабачок – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• морква – 1 шт.
• помідори чері – 7 шт.
• маринад:
• соєвий соус – 3 ст.л.
• оливкова олія – 3 ст.л.
• часник – 2 зуб.
• лимонний сік – 1 ст.л.
• цукор – 1 ч.л.
• прованські трави – 1 ч.л.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Овочі (цибулю, моркву) почистити, дрібно порізати, обсмажити. Рис відварити. У фарш додати приготовані овочі та рис. З рисово-м’ясної суміші формуємо невеликі кульки, діаметр близько 4-5 см...
Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...
Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...
Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...
З курки знімаємо шкіру, щоб суп не був занадто жирним. Розрізаємо птицю на шматки. Очищаємо ріпчасту цибулю і моркву. Промиваємо їх, одну моркву ріжемо на великі кубики. Одну цибулину подрібнюємо. Половину стебел селери промиваємо і ріжемо на великі відрізки. Розміщуємо в каструлю курку, шматочки моркви, стебла селери, цибулю, горошки чорного перцю і лавровий лист. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні сорок хвилин, періодично знімаючи...
Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...
Картоплю та моркву відварити та натерти на крупній тертці. Плавлений сир також натерти на крупній тертці. Яйця зварити накруто, відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки ― на дрібній. Консерви розімяти виделкою та змішати з подрібненою цибулею...
Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...
Червону цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати цибулю в суміші води, цукру і яблучного оцту протягом 20 хв. Половину моркви нарізати тонкими скибочками. Залити гарячою підсоленою водою і відварити близько 1хв. Перекинути моркву на сито і облити холодною водою. ...
Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...