Салат з куркою, капустою та
грибами
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №42)

29 травня 2022р.
2504


Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби.

Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями.

З’єднати всі інгредієнти з майонезом.

Перед подачею на стіл страву посипати сухариками.


• 500 г курячої грудки
• 500 г шампіньйонів
• 500 г пекінської капусти
• 3-4 шт. огірків
• Майонез, олія, листки салату та сухарики.
• 500 г курячої грудки
• 500 г шампіньйонів
• 500 г пекінської капусти
• 3-4 шт. огірків
• Майонез, олія, листки салату та сухарики.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чіпси картопляні

Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...

Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі

Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця...

Салат з квасолею, кукурудзою, копченою ковбасою і помідорами

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Курячі биточки з сиром

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Розчавлена запечена картопля з хрусткою скоринкою

Молоду велику картоплю добре помити щіткою. Зварити в мундирі до готовності...

Чебуреки на заварному тісті

Для початку просіваємо борошно. Я одразу просіваю борошно з сіллю. Після цього на вершині борошняної гірки робимо поглиблення, в яке виливаємо порцію олії та починаємо заміс тіста. В процесі поступово доливаємо окріп і перемішуємо. Даємо борошняній суміші трохи охолонути (до комфортної для рук температури), після чого, вбиваємо куряче яйце. Знову перемішуємо отриману масу та починаємо вимішувати тісто руками. Готове заварне тісто огортаємо плівкою та даємо йому відпочити...

Салат з авокадо

Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...

Салат з пекінської капусти і корейської моркви

З яєць смажимо 2 налисника. Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Салат з куркою, виноградом і пекінською капустою

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...