Курячі гомілки в
вершково-пікантному соусі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №420)
![]() | 2 жовтня 2023р. |
![]() | 187 |

Часник розчавити плоскою стороною ножа.
Додати декілька колечок чилі.
На суміші 2 ст. л. ложок олії і масла швидко обсмажити тим’ян і чилі, додати часник і обсмажити його до золотистого кольору, помішуючи.
Влити бульйон в часник і тушити до легкого загущення.
На другій сковороді обсмажити гоміки на 1 ст. л. олії з двох сторін до золотистого кольору.
Часник трохи випарувався і загустів – готово.
Влити часник до курячих гомілок.
Додати вершки з молоком, зелену цибулю.
Довести до кипіння і закрити кришкою.
Тушкувати 20 хвилин на невеликому вогні.
Відкрити кришку, посолити, поперчити і довести до готовності – приблизно 15 хвилин.
Соус трохи загустів.
Посипати зеленню.
• гомілки курячі - 1 кг
• вершки - 125 мл.
• молоко - 125 мл.
• часник - 150 гр.
• перець чилі
• перець чорний
• сіль
• тимян (можна сухий)
• зелень (для подачі)
• зелена цибуля
• олія - 3 ст.л.
• масло - 30 гр.
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Філе куряче нарізати кубиком. В миску для маринування викласти нарізане філе і додати оливкову олію, часник (пропустити через прес), суміш сушених трав і сіль...

Прогріваємо воду до 38 градусів; Засипаємо в воду дріжджі, цукор і 1 столову ложку борошна, все розмішуємо. Відставляємо в сторону на 20 хвилин; ...

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Розім’яти виделкою тунець. Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики...

Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...

Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...