Курячі гомілки з грибами і
картоплею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №421)
2 жовтня 2023р. | |
46 |
Форму для запікання змастити олією.
Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити.
Додати гілочку розмарину і запікати в розігрітій до 190 градусів духовці 20 хвилин.
Гомілки помити. Скласти в каструлю.
Розчинити кубик бульйону в окропі.
Залить гомілку бульйоном і поставити на вогонь.
Варити без кришки 20 хвилин на середньому вогні – рідина має трохи випаруватися і загустіти.
Картоплю і гомілки приготуються майже одночасно.
Швидко обсмажити печериці в 1 ч л олії, близько хвилини, на сильному вогні, помішуючи.
Дістати картоплю.
Духовку НЕ вимикати.
Викласти на неї курку разом з соусом.
Додати печериці.
Ставити в духовку і готувати 20-25 хвилин при 190.
Дістати блюдо, перемішати і одразу подавати!
• бульйонний кубик
• картопля - 5 шт.
• вода (окріп) - 350 мл.
• перець чорний
• печериці (маленькі) - 10 шт.
• розмарин - 1 шт.
• олія - 2 ст.л.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...
Велику сковорідку розігріти на сильному вогні. Налити трошки олії і викласти одразу печериці...
Нарізати помідори і плавлений сирок на кубики. Додати зубчик часника і сухарики...
Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...
М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...
З одного апельсина вичавіть сік, а другий очистіть від шкірки і поріжте тонкими кружечками. Поломайте печиво і додайте в нього розтоплене вершкове масло. Візьміть розємну форму і змастіть маслом, а потім викладіть в неї шар печива, утрамбуйте, полийте невеликою кількістю апельсинового соку і поставте в холодильник на півгодини. А в цей час зробіть крем для торта...
Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...
Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...
Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...
Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...