Свиняча грудинка запечена в
духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №423)
19 листопада 2023р. | |
66 |
В глибоку посудину викласти кетчуп, соєвий соус, мед, гірчицю, аджику, копчену паприку, чорний мелений перець і сіль, натерти часник і добре все перемішати.
Грудинку змастити приготовленим соусом.
Загорнути м’ясо в фольгу і викласти в форму для випікання.
Запікати 1 год. в розігрітій до 200 °C духовці.
Потім розгорнути фольгу і випікати ще 15 хвилин.
По бажанню посипати хрусткою смаженою цибулею.
• кетчуп - 2 ст.л.
• соєвий соус - 1 ст.л.
• мед - 2 ст.л.
• гірчиця - 1 ст.л.
• аджика - 1 ч.л.
• копчена паприка - 1 ст.л.
• перець чорний мелений - 1/2 ч.л.
• сіль - 1 ст.л.
• часник - 5-6 зубчиків
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося. Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності...
Капусту тонко нашаткувати. Можна брати молоду капусту, а можна стару. Підготовлену капусту пересипати в каструлю, в якій буде тушкуватися наше блюдо. Влити олію і 9% оцет, додати сіль і цукор. Перемішати руками й трохи віджати, щоб капуста пустила сік. Залишити каструлю в стороні, поки займаєтеся іншими овочами...
Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...
Гриби варять у воді поки не впадуть на дно каструлі. Відціджують, промивають і злегка обсмажують на олії. Так само легко обсмажують дрібно накраяну цибулю та потерту моркву. Овочі, гриби, сіль, цукор й перець змішують з капустою. На дно банок розкладають по лавровому листу й по два-три горошки духмяного перцю, стільки ж гвоздики. Наповнюють банки капустою й стерелізують. Півлітрові 20 хвилин, літрові – 35. Закривають залізними кришками й ключем...
Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...
Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...
Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...
Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...