Курка з грибами в вершковому
соусі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №425)
![]() | 19 Листопада 2023р. |
![]() | 9 |

Куряче філе нарізати на середні шматки.
Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці.
В сковороду налити олію, філе викласти, посолити, поперчити і обсмажити до готовності, додати бекон, обсмажити 3 хвилини, потім додати гриби, посолити і обсмажити 5 хвилин. Влити вершки и додати солені огірки, перемішати, накрити кришкою і тушити 5 хвилин на повільному вогні.
Посипати тертим сиром, накрити кришкою і через 2 хвилини зняти з вогню.
Присипати зверху дрібно нарізаною петрушкою.
• печериці – 400 гр.
• бекон – 150 гр.
• огірки мариновані – 4 шт.
• твердий сир – 100 гр.
• вершки 15% – 300 мл.
• олія
• петрушка, сіль
• перець.
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
0 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

Перш за все підготуйте овочі. Селеру очистіть від тонкої шкірки і дрібно порубайте. Наріжте 2 стебла зеленого часнику, а білі гриби наріжте кубиками. Щоб зробити страву більш ситною, можете додати до неї 2–3 картоплини. На сковороді розігрійте олію. У ній обсмажте до м’якості селеру і цибулю, нарізану дрібним кубиком. Якщо ви віддаєте перевагу класичній засмажці, в ту ж сковороду додайте ще натерту моркву. До м’яких овочів на сковороді...

Змішати сухі інгредієнти, потім додати до них воду та замістити еластичне тісто. Помістити тісто в миску, накрити плівкою і залишити на 5 годин, а краще на ніч. Тісто викласти на дошку, трохи розкатати і загорнути із чотирьох сторін, щоб вийшов конверт. Повторити процедуру 3-4 рази. Розрізати тісто на 2 частини, сильно присипати борошном з усіх боків, накрити плівкою і залишити на 1 годину. Випікати у розігрітій до 200...

Картоплю помити, почистити і нарізати довільними дольками. Закинути дольки картоплі в киплячу підсолену воду. Дати закипіти і варити на сильному вогні рівно 2 хвилини. Потім, не швидко, викласти картоплю на друшляк і обдати холодною водою...

Підготувати овочі. Квасолю вимити й нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Хвостики відрізати й викинути...

Курку нарізати на тонкі смужки, з’єднати зі спеціями, з часником і майонезом, залишити на 20 хвилин. Приготувати форму для запікання, на дно викласти цибулю, порізану кільцями, а потім картоплю, подрібнену на тонкі пластівці...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...

Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...