Курка з грибами в вершковому
соусі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №425)

19 листопада 2023р.
29


Куряче філе нарізати на середні шматки.

Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці.

В сковороду налити олію, філе викласти, посолити, поперчити і обсмажити до готовності, додати бекон, обсмажити 3 хвилини, потім додати гриби, посолити і обсмажити 5 хвилин. Влити вершки и додати солені огірки, перемішати, накрити кришкою і тушити 5 хвилин на повільному вогні.

Посипати тертим сиром, накрити кришкою і через 2 хвилини зняти з вогню.

Присипати зверху дрібно нарізаною петрушкою.


• куряче філе – 3 шт.
• печериці – 400 гр.
• бекон – 150 гр.
• огірки мариновані – 4 шт.
• твердий сир – 100 гр.
• вершки 15% – 300 мл.
• олія
• петрушка, сіль
• перець.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гарбузові млинці на дріжджах

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...

Гарячі канапки

В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, коріандр, копчену паприку і суміш перців...

Торт без випічки із кокосовим кремом

Щоб приготувати крем, змішайте молоко з борошном і половиною кокосової стружки. Потім, постійно помішуючи, нагрійте отриману масу, щоб вона трохи загусла. Зніміть посуд з вогню, дайте суміші охолонути, додайте цукор і ванільний цукор, вершкове масло, знову добре перемішайте. Додайте решту стружки та дайте крему повністю охолонути. Тим часом розчавіть печиво, змішайте його з іншими інгредієнтами. Молоко необхідно додавати потроху і поступово, щоб готове тісто мало...

Салат з куркою, виноградом і пекінською капустою

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...

Смажені баклажани

Баклажани добре промити, очистити, відрізати верхівку. Потім нарізати баклажани вздовж на 4-5 частин шириною приблизно 5-7 мм не розрізав хвостик...

Печінковий торт

Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...

Салат з огірків з морквою по-корейськи

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Салат з копченої курки

Нарізати всі інгредієнти невеликими кубиками. Подрібнити горіхи, додати часник, заправити спеціями і майонезом,перемішати...

Салат із консервованої сардини і солених огірків

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Курячі сердечка в сметані

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше. Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити...