Курка з грибами в вершковому
соусі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №425)

19 листопада 2023р.
67


Куряче філе нарізати на середні шматки.

Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці.

В сковороду налити олію, філе викласти, посолити, поперчити і обсмажити до готовності, додати бекон, обсмажити 3 хвилини, потім додати гриби, посолити і обсмажити 5 хвилин. Влити вершки и додати солені огірки, перемішати, накрити кришкою і тушити 5 хвилин на повільному вогні.

Посипати тертим сиром, накрити кришкою і через 2 хвилини зняти з вогню.

Присипати зверху дрібно нарізаною петрушкою.


• куряче філе – 3 шт.
• печериці – 400 гр.
• бекон – 150 гр.
• огірки мариновані – 4 шт.
• твердий сир – 100 гр.
• вершки 15% – 300 мл.
• олія
• петрушка, сіль
• перець.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі сердечка в сметані

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше. Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити...

Яловичина з кабачком і картоплею в фользі

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею...

Сирний суп з копченими ковбасками

У казанку обсмажити часник на олії кілька секунд. Відразу додати подрібнену цибулю і натерту моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити ще кілька хвилин. Додати картоплю, смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком. Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі. Натерти плавлений сирок на крупній тертці, додати в суп, мішати до повного розчинення сиру. Вимкнути вогонь і...

ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ З СИРОМ

Замішуємо тісто із сиру, частини цукрової пудри, борошна, кокосової стружки, манки і яйця. Ліпимо кульки. У кожну кульку кладемо ягоду...

Салат із редиски, рукколи і бринзи

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Деруни з картоплі. Готуємо швидко і смачно!

Чистимо картоплю і цибулю. Картоплю потерти на мілкій терці. З потертої картоплі злити воду в окрему посуду. Дати трохи відстоятися воді, щоб крохмаль осів на дні, після цього воду зливаємо. Крохмаль добавляємо до потертої картоплі. Щоб картопля не чорніла потрібно добавити дві столові ложки сметани. Збиваємо яйця до однорідної суміші, добавляємо сіль, перець. Змішуємо з потертою картоплею. Додаємо одну чайну ложку соди, потім борошно...

Салат з копченої скумбрії і печеної картоплі

Картоплю помити щіткою, загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності. Трохи охолодити, почистити і нарізати кубиками. Рибу почистити, видалити шкіру і кістки. Порізати на шматочки...

Салат з капусти і курячого філе

Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...

Салат із консервованої сардини і солених огірків

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Гаряча закуска з кабачків і помідорів

Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...