Вечеря з лаваша(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №428)

22 листопада 2023р.
79


Сир, ковбасу і варені яйця натерти.

Нарізати зелень і томати.

Все змішати в мисці, посолити і заправити майонезом.

На лаваш викласти начинку, скрутити в рулет і нарізати на шматки.

Рулети викласти в форму.

В окремій мисці змішати яйця і молоко, посолити і перемішати.

Залити зробленою сумішшю рулети і запікати в духовці при 180 градусах 30 хвилин.


• 150 гр. твердого сиру
• 150 гр. вареної ковбаси
• пучок зелені
• декілька в’ялених томатів
• 2 варені яйця
• майонез
• лаваш
• 2 яйця
• 70 мл. молока

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з морської капусти і буряка

Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...

Піца з шинкою та грибами

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...

Теплий овочевий салат

Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...

Салат з тунцем і сиром

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

КАБАЧКИ, ФАРШИРОВАНІ РИСОМ ТА ЯЙЦЕМ (від 1 року)

Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...

Салат з пекінської капусти і корейської моркви

З яєць смажимо 2 налисника. Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники...

Салат з телятиною

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Салат з курячим філе

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Салат з язиком і баклажанами

Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...

Пиріг на компоті

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...