Вечеря з лаваша(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №428)
![]() | 22 листопада 2023р. |
![]() | 511 |

Сир, ковбасу і варені яйця натерти.
Нарізати зелень і томати.
Все змішати в мисці, посолити і заправити майонезом.
На лаваш викласти начинку, скрутити в рулет і нарізати на шматки.
Рулети викласти в форму.
В окремій мисці змішати яйця і молоко, посолити і перемішати.
Залити зробленою сумішшю рулети і запікати в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
• 150 гр. вареної ковбаси
• пучок зелені
• декілька в’ялених томатів
• 2 варені яйця
• майонез
• лаваш
• 2 яйця
• 70 мл. молока
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...

Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...

Цибулю почистити, дрібно посікти, покласти в чашу мультиварки, додати олію, ввімкнути режим «Смаження» і обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш і обсмажувати ще 5–7 хвилин з відкритою кришкою, періодично помішуючи і розбиваючи грудки. Додати помідори з соком, овочі, прованські трави, цукор, добре перемішати. Ввімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. Приправити сіллю й перцем, додати потовчений часник і дрібно нарізані листочки петрушки...

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...

У теплий кефір всипаємо сіль і цукор, жовток та олію, добре перемішуємо. Борошно просіюємо і додаємо частинами в кефір, додаючи соду, добре вимішуємо...

Горох промивають, заливають холодною водою в пропорції 1:2. Варять спочатку на сильному (до закипання), а потім на слабкому вогні 50-70 хвилин. За цей час кашу кілька разів перемішують, в кінці солять за смаком. Боби повинні розваритися практично до стану пюре. Якщо маса здасться рідкуватий, нічого страшного, в остиглому стані вона стане набагато щільніше. Каші дають трохи охолонути і перебивають заглибним блендером (або тиснуть толкушкой для...

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...