Салат з болгарським перцем на
зиму
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №43)

10 червня 2022р.
188


Вимити всі овочі та почистити їх.

Моркву нарізати соломкою.

Цибулю різати півкільцями.

Очищений від насіння болгарський перець нарізати кубиками невеликого розміру.

Огірки, які можна почистити за бажанням, нарізати соломкою.

Зелені помідори нарізати кубиками середнього розміру.

Потім пошаткувати капусту.

Нагріти каструлю з сумішшю всіх овочів, але не доводити її до кипіння.

Коли овочі досить нагріються, додати оцет, рослинну олію й спеції.

Приготований таким чином салат розкласти по чистих сухих баночках, стерилізувати й закотити кришками.

Потім залишити банки для охолодження, накрити їх ковдрою.


• Помідори – 200 г
• Болгарський перець – 200 г
• Капуста – 300 г
• Огірки – 200 г
• Цибуля ріпчаста – 1 шт
• Морква – 100 г
• Рослинна олія – 2 ст.л.
• Петрушка – 20 г
• Кріп – 20 г
• Часник – 1 зубчик
• Оцтова есенція – 0.5 ст.л.
• Сіль – за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Мідії з помідорами

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...

Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Салат з брокколі

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Салат з чіпсами

Корейську моркву ріжемо на короткі смужки і викладаємо шаром на велику плоску тарілку. Промазуємо майонезом; Гриби потрібно відварити до готовності. Далі розрізаємо їх на дрібні шматочки; ...

Варення з малини і з апельсином

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

Салат з пекінської капусти

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...

Фаршировані зелені помідори

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

Салат з кальмаром і крабовими паличками

Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...

САЛАТ ВЕСНЯНИЙ

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...

Салат з фасоллю і сиром

Злити рідину з фасолі. Огірок порізати соломкою...