Кабачки з сиром в духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №430)
![]() | 22 листопада 2023р. |
| 1196 |

Кабачки і помідори нарізати кружальцями.
Викласти в форму, чергуючи один з одним.
Посолити, поперчити.
В окремій мисці змішати майонез, вичавлений часник і додати трохи води, щоб вийшла заправка. Полити цією заправкою кабачки і помідори.
І відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Поки запікається – натерти сир на терці.
Через пів години достати кабачки, посипати сиром і ще хвилин на 10, щоб сир розплавився і була золотиста скоринка.
П.с. Якщо від кабачків буде багато соку, коли вони приготуються – його можна буде обережно вилити.
• 3 помідора
• 3 ст.л. майонезу
• 2 зубчика часнику
• 2 ст.л. води
• 200-250 гр. твердого сиру
(всього голосів: 10)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 10 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею...

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...

Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...

У мисці змішати дріжджі, цукор та воду і залишити на 15 хвилин. Збити два яйця. До борошна додати яєчну суміш та дріжджі - перемішати. Потім додати олію та сіль, щоб замісити еластичне тісто. Тісто помістити в миску та залишити на 1,5 години. Розділити тісто на дві частини і добре вимісити. Кожний шматок тіста розділити на три довгі шматки і сплести з них дві коси. Залишити під плівкою на...

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...


