Кабачки з сиром в духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №430)
![]() | 22 листопада 2023р. |
![]() | 71 |

Кабачки і помідори нарізати кружальцями.
Викласти в форму, чергуючи один з одним.
Посолити, поперчити.
В окремій мисці змішати майонез, вичавлений часник і додати трохи води, щоб вийшла заправка. Полити цією заправкою кабачки і помідори.
І відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Поки запікається – натерти сир на терці.
Через пів години достати кабачки, посипати сиром і ще хвилин на 10, щоб сир розплавився і була золотиста скоринка.
П.с. Якщо від кабачків буде багато соку, коли вони приготуються – його можна буде обережно вилити.
• 3 помідора
• 3 ст.л. майонезу
• 2 зубчика часнику
• 2 ст.л. води
• 200-250 гр. твердого сиру
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...

Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...

Сир перекласти в глибоку тарілку, вбити в нього яйця, додати сіль, цукор, манну крупу, розпушувач, ваніль, крохмаль і розм’якшене при кімнатній температурі масло; За допомогою міксера збити масу, щоб вона стала більш соковитою і ніжною, додати мак за смаком, перемішати; У форму покласти пергамент, вилити туди тісто і готувати 60 хвилин в духовці при 180 градусах...

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Капусту нашаткувати. Огірки нарізати дрібним кубиком...

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Засипте ягоди в каструлю, додайте цукор і подрібніть ягоди. Залиште на 4-5 годин, нехай цукор повністю розчиниться. Не забувайте періодично помішувати масу. Розфасуйте перетерту з цукром малину по пакетам або контейнерам і зберігайте в морозилці. Якщо хочете використовувати банки, то корегуйте рецепт – цукру потрібен не 1 кг, а 1,5...

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...