Кабачки з сиром в духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №430)

22 листопада 2023р.
22


Кабачки і помідори нарізати кружальцями.

Викласти в форму, чергуючи один з одним.

Посолити, поперчити.

В окремій мисці змішати майонез, вичавлений часник і додати трохи води, щоб вийшла заправка. Полити цією заправкою кабачки і помідори.

І відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Поки запікається – натерти сир на терці.

Через пів години достати кабачки, посипати сиром і ще хвилин на 10, щоб сир розплавився і була золотиста скоринка.

П.с. Якщо від кабачків буде багато соку, коли вони приготуються – його можна буде обережно вилити.


• 1 кабачок
• 3 помідора
• 3 ст.л. майонезу
• 2 зубчика часнику
• 2 ст.л. води
• 200-250 гр. твердого сиру

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з оселедцем і помідорами

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Салат з яблуком і редискою

Нарізаємо редиску, яблуко і яйце. Все змішуємо, поливаємо лимонним соком, додаємо шпинат і заправляємо сметаною або йогуртом...

Плов з куркою в горщиках

На сковороді обсмажуємо спочатку нарізану цибулю, потім додаємо моркву і через кілька хвилин курку, порізану на кубики. Заправляємо все спеціями. Цю масу ділимо і викладаємо в горщики рівними частинами. Зверху додаємо кілька ложок сирого рису і заливаємо гарячою водою. Можна додати спеції, ті, що йдуть спеціально для плову...

Салат з тунцем і сиром

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Грецький салат

Всі овочі добре вимити. Перець нарізати великими шматочками...

Відбивні з яловичої печінки

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

Курка, маринована в кефірі, запечена з картоплею

Приготувати маринад: В окремий посуд налити кефір, помістити в нього дрібно нарізаний часник (1-2 зубчики), додати сіль, перець і суміш італійських трав...

Салат з кальмаром і крабовими паличками

Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...

Мариновані помідори черрі з печерицями

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Голубці

Капусту готуємо звичайним способом: відварюємо качан, прибираючи у міру розм’якшення верхнє листя. Якщо середня жила дуже велика і жорстка, обрізаємо її гострим ножем. Відварюємо рис до напівготовності, остуджуємо та змішуємо з фаршем...