Запечений морський окунь(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №431)
22 листопада 2023р. | |
74 |
Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками.
Викласти їх на деко, зверху рибу.
Потім в черево риби покласти тим’ян, полити рибу оливковою олією і соєвим соусом.
Приправити рибу прованськими травами, копченою паприкою, чорним меленим перцем, сіллю.
Накрити фольгою і відправити в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
• помідор – 1 шт.
• болгарський перець – 1 шт.
• тим’ян – 2 гілочки
• соєвий соус – 50 мл.
• оливкова олія – 2 ст.л.
• прованські трави – 1 ч.л.
• копчена паприка – 1 ч.л.
• чорний перець – 1 ч.л.
• сіль – 1 ч.л.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...
Варені яйця порізати кубиками, викласти в миску, додати морську капусту. Дрібно нарізати крабові палички. Порізати цибулю...
Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...
Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...
Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...
Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...
Перекрутіть рибне філе на фарш. Батон подрібніть, розімніть і додайте до фаршу. Плавлений сир і часник натріть на дрібній терці. Додайте тертий сир, часник і яйця у фарш. Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте...
Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...
Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...
Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...