Скумбрія запечена з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №432)

23 листопада 2023р.
41


Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи.

Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності.

Черрі нарізати на половинки.

Приготувати соус: змішати майонез, мед, гірчицю, перець солодкий дуже дрібно нарізати, перемішати.

На пергамент викласти відварену картоплю, помідори, цибулю нарізану півкільцями, посолити, посипати прованськими травами, полити трохи соусом.

На овочі викласти скумбрію, полити соусом і відправити в духовку, розігріту до 200С на 20 хвилин.


• скумбрія свіжоморожена – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• картопля – 3 шт.
• помідори черрі – 10 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• майонез – 3 ст.л.
• гірчиця діжонська (в зернах) – 1 ст.л.
• мед – 1 ст.л.
• прованські трави – 1 ч.л.
• сіль – щіпка

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат весняний

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...

Салат з томатами і моцареллою

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

Салат з крабовими паличками і помідорами

Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...

Сирний суп з копченими ковбасками

У казанку обсмажити часник на олії кілька секунд. Відразу додати подрібнену цибулю і натерту моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити ще кілька хвилин. Додати картоплю, смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком. Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі. Натерти плавлений сирок на крупній тертці, додати в суп, мішати до повного розчинення сиру. Вимкнути вогонь і...

Салат з куркою, виноградом і пекінською капустою

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...

Запечений морський окунь

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

Самса з м’ясом

Змішуємо всі інгредієнти між собою (крім вершкового масла). Вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Накриваємо та залишаємо при кімнатній температурі на 40 хвилин...

Млинці з мясом і сиром

Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок. Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії...

Салат з оселедцем і помідорами

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Салат «Асорті» з капусти і овочів

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...