Скумбрія запечена з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №432)
23 листопада 2023р. | |
67 |
Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи.
Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності.
Черрі нарізати на половинки.
Приготувати соус: змішати майонез, мед, гірчицю, перець солодкий дуже дрібно нарізати, перемішати.
На пергамент викласти відварену картоплю, помідори, цибулю нарізану півкільцями, посолити, посипати прованськими травами, полити трохи соусом.
На овочі викласти скумбрію, полити соусом і відправити в духовку, розігріту до 200С на 20 хвилин.
• цибуля – 1 шт.
• картопля – 3 шт.
• помідори черрі – 10 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• майонез – 3 ст.л.
• гірчиця діжонська (в зернах) – 1 ст.л.
• мед – 1 ст.л.
• прованські трави – 1 ч.л.
• сіль – щіпка
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...
Відварити куряче філе в підсоленій воді. Порізати на дрібні шматочки та обсмажити на олії 5 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, замочити в 100 мл води з 0,5 ч. л. цукру і 1 ч. л. оцту, помяти, щоб позбутися гіркоти...
Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики. На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності...
Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...
Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...
Варені яйця порізати кубиками, викласти в миску, додати морську капусту. Дрібно нарізати крабові палички. Порізати цибулю...
Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...
В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...
Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа. Картоплю поріжте досить крупно. Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно. У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів. Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу...
В першу чергу необхідно підготувати капусту: її шаткуємо якомога дрібніше. Капусту трохи присолюємо і добре мнемо руками, щоб вона стала більш мяка і соковита. Якщо є бажання в пиріг можна додати будь-яку додаткову начинку: ковбасу, курку, гриби, сир або солодкий перець. Їх нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до капусти. Також можна додати пару зубчиків тертого часнику...