Запіканка куряча з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №433)
![]() | 23 листопада 2023р. |
![]() | 109 |

Нарізати дрібно куряче філе.
Натерти на великій терці сиру картоплю.
Подрібнити цибулю.
Все перекласти в миску і додати сіль ,сметану, олію.
Перемішати і додати часник і трави сухі.
Викласти в форму і запікати при 190 гр. 1 годину
• натерта сира картопля 300 гр
• нарізана дрібно цибуля 200 гр.
• сметана 2-3 ст.л.
• олія 2 ст.л.
• прованські чи італійські трави
• сіль
• яйце 1 шт.
• часник – зубчик
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори, листя вишні, смородини, малини, хрону і селеру вимити. Тару для засолки томатів теж добре вимити (стерилізувати не обовязково)...

Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Цибулю розділити навпіл, одну частину дрібно нарізати, а іншу перетерти. Нарізану частину викласти до фаршу, приправити все спеціями...

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Почистити апельсин від шкірки і профілірувати його. Філе апельсина нарізати на шматочки...

Додати в окріп лимонний сік і сіль. Влити цю рідину в каструлю з крупою, накрити кришкою і залишити настоюватися на 5-7 хвилин. Обсмажити на розпеченій сковороді заморожені овочі, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Порізати куряче філе дрібним кубиком. Обсмажити з невеликою кількістю олії - приблизно 5-7 хвилин. Додати до м’яса овочі і все перемішати. Всипати приправу, посолити за смаком і ретельно перемішати. Накрити сковороду...

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...