Розчавлена запечена картопля з
хрусткою скоринкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №435)
28 листопада 2023р. | |
94 |
Молоду велику картоплю добре помити щіткою.
Зварити в мундирі до готовності.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Приготувати соус: змішати олію, розчавлений часник, подрібнені трави і спеції.
Деко застелити пергаментом і розкласти варену картоплю.
Кожну картоплину обережно розчавити плоскою тарілкою, щоб вийшла паляниця.
Змастити кожну розчавлену картоплину соусом.
Поставити деко в розігріту духовку і запікати до румяної скоринки.
• часник – 3-4 зубчика
• соус томатний – 2 ст.л.
• паприка – 1 ч.л.
• прованські трави – 0,5 ч.л.
• кріп
• петрушка
• олія – 6 ст.л.
• перець чилі
• сіль
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...
Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...
Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...
Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...
Нашаткувати тоненько капусту. Трішки зім’яти її...
Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...
Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...
Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...
Курячі сердечка відварити в підсоленій воді. Охолодити, нарізати на 2 частини...
Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...