Гарячі канапки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №438)
![]() | 15 грудня 2023р. |
![]() | 99 |

В фарш додати дрібно нарізану цибулю.
Додати сіль, коріандр, копчену паприку і суміш перців.
Перемішати.
Хліб для тостів змастити кетчупом або томатною пастою.
На кожен шматок хліба викласти фарш і розташувати по всій поверхні.
Зверху присипати натертим сиром.
Випікати в духовці при 180° 20 хвилин.
Присипати зеленню.
• цибуля- 1 шт.
• сіль
• коріандр – 1 ч.л.
• копчена паприка – 1 ч.л.
• суміш перців – 1 ч.л.
• хліб
• сир – 250 г
• томатна паста або кетчуп
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Рис добре промити і відварити в підсоленій воді. Відварити яйця, натерти на терці...

Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...

Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...

У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте. Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку...

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення. Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв...

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...