Салат з копченою куркою,
ананасом і сиром
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №439)

15 грудня 2023р.
58


Копчену курку розділити на шматочки руками. Нарізати ананаси на шматочки. Нашаткувати пекінську капусту. Відварити моркву, охолодити її, почистити і натерти на терці. Яйця відварити, охолодити, почистити і наперти на терці. Сир натерти на терці.

Викласти салат шарами (краще використовувати кільце). На кожен шар зверху сіточку з майонезу.

Перший шар – ананаси + майонез

Наступний шар – курка + майонез

Наступний шар – яйця + майонез

Наступний шар – морква + майонез

Потім додаємо кукурудзу, посипати тертим сиром + майонез.

Останній шар – пекінська капуста.

Зверху прикрасити кукурудзою або ананасами.

Р.S. Можна викладати шари в довільному порядку або взагалі змішати всі інгредієнти і полити майонезом.


• Копчена курка (грудка, стегно) 300 гр
• Кукурудза консервована 200 гр
• Ананаси (консервовані) 200 гр
• Пекінська капуста 200 гр
• Твердий сир 100 гр
• Яйця 2 шт.
• Морква 1 шт.
• Майонез 4 стол.л.
• Перець чорний мелений і сіль за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Грибний суп

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...

Салат із баклажанів з помідорами

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Салат з грибами

Відварити свинину (20 хвилин), остудити. Гриби нарізати навпіл. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями, посипати цукром, полити оцтом (1 ч. л.). Залишити на 10 хвилин, потім віджати сік. Це надасть цибулі ніжності та позбавить гіркоти...

Салат з оселедцем і помідорами

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Олів’є з червоною рибою

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

Салат «Вінок з креветками»

В глибокій тарілці листя салату в руколу поливаємо лимонним соком, солимо и додаємо трохи олії. Все перемішуємо...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...

Салат із пекінської капусти з сухариками

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...