Салат зі спаржевої квасолі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №44)
10 червня 2022р. | |
257 |
Підготувати овочі.
Квасолю вимити й нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Хвостики відрізати й викинути.
Помідори надрізати, бланшувати й зняти шкірку. Без неї приємніше текстура.
Квасолю відварити 5 хвилин в окропі.
Помідори нарізати кубиками, перекласти у велику каструлю і поставити тушити на невеликий вогонь – з моменту закипання на 15 хвилин.
Почистити й нарізати цибулю і моркву. Спасеруйте їх на сковороді з соняшниковою олією.
Коли помідори стануть мякими, додати до них сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком.
Ще додати цибулю з морквою і квасолю. Тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин з моменту закипання.
Через 20 хвилин додати вимиту і подрібнену зелень, оцет і очищений і нарізаний пластинками часник. Тушкувати 5 хвилин і, не знімаючи з плити, розкласти по стерилізованих баночках. Закрити кришки. Остудити в перевернутому вигляді під рушником або ковдрою.
• Помідори – 1 кг
• Цибуля ріпчаста – 200 г
• Морква – 200 г
• Соняшникова олія – 50 г
• Лавровий лист – 3 шт
• Перець горошком – 15 шт
• Сіль – 1 ст.л.
• Цукор – 1.5 ст.л.
• Часник – 2 зубчик
• Зелень – 50 г
• Оцет – 2 ст.л.
(всього голосів: 14)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
14 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...
Варені яйця порізати кубиками, викласти в миску, додати морську капусту. Дрібно нарізати крабові палички. Порізати цибулю...
Дріжджі перемішати із сіллю та цукром, а потім залити водою. У отриману суміш додати рослинну олію та борошно і вимішувати тісто до отримання еластичної маси. Покласти тісто в миску, накрити харчовою плівкою і залишити щонайменше на 1 годину. Оливки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес, а зелень нарубати. Додати оливки, часник та зелень у тісто і ретельно перемішати. Розкатати тісто в тонкий пласт, викласти на лист і залишити...
Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...
Помідори, листя вишні, смородини, малини, хрону і селеру вимити. Тару для засолки томатів теж добре вимити (стерилізувати не обовязково)...
Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша. ...
Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...
Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...
Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...