Салат зі спаржевої квасолі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №44)

10 червня 2022р.
213


Підготувати овочі.

Квасолю вимити й нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Хвостики відрізати й викинути.

Помідори надрізати, бланшувати й зняти шкірку. Без неї приємніше текстура.

Квасолю відварити 5 хвилин в окропі.

Помідори нарізати кубиками, перекласти у велику каструлю і поставити тушити на невеликий вогонь – з моменту закипання на 15 хвилин.

Почистити й нарізати цибулю і моркву. Спасеруйте їх на сковороді з соняшниковою олією.

Коли помідори стануть мякими, додати до них сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком.

Ще додати цибулю з морквою і квасолю. Тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин з моменту закипання.

Через 20 хвилин додати вимиту і подрібнену зелень, оцет і очищений і нарізаний пластинками часник. Тушкувати 5 хвилин і, не знімаючи з плити, розкласти по стерилізованих баночках. Закрити кришки. Остудити в перевернутому вигляді під рушником або ковдрою.


• Спаржева квасоля – 1 кг
• Помідори – 1 кг
• Цибуля ріпчаста – 200 г
• Морква – 200 г
• Соняшникова олія – 50 г
• Лавровий лист – 3 шт
• Перець горошком – 15 шт
• Сіль – 1 ст.л.
• Цукор – 1.5 ст.л.
• Часник – 2 зубчик
• Зелень – 50 г
• Оцет – 2 ст.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 14)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
140


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат по-корейські

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Салат з язиком і печерицями

Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...

Деруни з сиром і шинкою

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...

Салат з цвітної капусти

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

КЛАСИЧНИЙ ДОМАШНІЙ ХЛІБ

Дріжджі розімяти із сіллю та цукром, а потім додати до них воду і залишити на 7-10 хвилин до утворення бульбашок на поверхні. У отриману суміш додати масло, перемішати. Потім поступово додати муку, замісити еластичне тісто. Покласти тісто в миску, накрити рушником чи плівкою і залишити на годину у теплому місці. Добре вимішати тісто. Форму для хліба присипати борошном, покласти в неї тісто, накрити плівкою або рушником і залишити...

Яблучні кекси (від 1 року)

Яблука очистити від шкірки, запекти та подрібнити блендером до стану пюре та додати манку. Яйце збити із цукром. Викласти готову масу у форми для кексів, випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Можна приготувати у мультиварці або на пару...

Салат з крабовими паличками та рисом

Зварити у підсоленій воді рис. Всі інші складники порізати на дрібні кубики...

Салат з тунцем і яйцями

Розім’яти виделкою тунець. Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики...

Салат з черемшою і буряком

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...

Салат з сиром і помідорами⁠

Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...