Салат з копченою куркою і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №441)
15 грудня 2023р. | |
102 |
Листя салату вимити і висушити. Копчену грудинку нарізати тонкими скибками. Помідори черрі нарізати навпіл. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. За бажанням цибулю можна замаринувати (2 ст.л. оцту + 1 ст.л. цукру).
Приготувати заправку.
В мисочці з’єднати олію, лимонний сік, рідкий мед, гірчицю, подрібнений часник, сіль і перець. Все перемішати.
На тарілку викласти листя салату, копчену курку, помідори, сир і цибулю.
Полити салат заправкою. В кінці посипати салат оливками.
• Помідор черрі 200 гр
• Листя салату 200 гр
• М’який сир (плавлений, фета) 150 гр
• Оливки без кісточок 80 гр
• Цибуля (червона) 1 шт.
• ЗАПРАВКА:
• Часник 1 зубч.
• Рослинна олія 3 стол.л.
• Лимонний сік 1 стол.л.
• Мед 1 стол.л.
• Гірчиця зерниста 1 чайн.л.
• Перець чорний мелений і сіль за смаком
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте. Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин...
Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...
Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...
Один кабачок (трохи більше середнього) натремо на крупній тертці, присолити (1/2 ч. лож.) і залишити на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, добре відіжмемо. У фарш додамо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, мясна складова нашого блюда готова! ...
Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...
Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...
Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...
Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...
Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...
Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...