Курячі гомілки з капустою в
духовці
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №443)

1 березня 2024р.
904


Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез.

У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита.

Розігріти духовку на 180°С.

Моркву почистити і натерти на крупній терці.

Цибулю нарізати кубиками або півкільцями.

В мисці з’єднати капусту, моркву, цибулю і перемішати. Якщо капуста не молода, розім’яти її руками.

Щоб страва була ситнішою, можна додати к капусті нарізану кубиками картоплю.

В змаену олією форму для запікання викласти капусту з морквою і цибулею. Зверху викласти курячі гомілки.

Накрити форму фольгою і запхати в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

Потім фольгу зняти і залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.


• Курячі гомілки 800 гр
• Капуста 800 гр
• Цибуля 1 шт.
• Морква 1 шт.
• Сметана 2 ст.л.
• Олія 1 стол.л.
• Паприка 1 чайн.л.
• Перець чорний мелений за смаком
• Сіль за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 21)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
210


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картопляні зрази з м’ясною начинкою

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Салат з телятиною

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Салат з авокадо, помідорами і огірком

Авокадо порізати шматочками. Скласти в салатник і полити лимонним соком, щоб воно не потемніло...

пряники на молоці

З’єднайте 250 грамів борошна, цукор і дрібку солі і добре перемішайте. Додайте до маси кипляче молоко. Перемішайте тісто так, щоб не залишилося грудочок, і остудіть його до кімнатної температури. Додайте до маси, яка остигла 2 цілих яйця і 2 жовтки, ванільний цукор і рослинна олія і збийте продукти за допомогою міксера. Зєднайте борошно, що залишилося (1 кг) з розпушувачем, і всипте його в рідке тісто...

Салат з вареною яловичиною

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...

Салат з огірка і авокадо

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Овочевий салат

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

«Тещин язик» з огірків

Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...