Курячі гомілки з капустою в
духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №443)
1 березня 2024р. | |
96 |
Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез.
У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита.
Розігріти духовку на 180°С.
Моркву почистити і натерти на крупній терці.
Цибулю нарізати кубиками або півкільцями.
В мисці з’єднати капусту, моркву, цибулю і перемішати. Якщо капуста не молода, розім’яти її руками.
Щоб страва була ситнішою, можна додати к капусті нарізану кубиками картоплю.
В змаену олією форму для запікання викласти капусту з морквою і цибулею. Зверху викласти курячі гомілки.
Накрити форму фольгою і запхати в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Потім фольгу зняти і залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.
• Капуста 800 гр
• Цибуля 1 шт.
• Морква 1 шт.
• Сметана 2 ст.л.
• Олія 1 стол.л.
• Паприка 1 чайн.л.
• Перець чорний мелений за смаком
• Сіль за смаком
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Моркву потерти на «корейку», цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою, а помідори - кружальцями або дольками (не великими). Все перемішати, додати сіль, цукор, олію і оцет. Ще раз добре перемішати і залишити на 15-20 хв...
Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...
Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...
Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...
Овочі потріть на дрібній тертці. Змішайте фарш з овочами і добре вимісіть. Якщо ви готуєте на всю сімю, то можна додати трохи солі, буквально на кінчику чайної ложки. Сформуйте котлети і викладіть їх у форму, застелену папером для запікання в духовці, що розігріта до 180 °C. Готувати котлетки 15-20 хвилин, доки не зарумяняться...
Нарізаємо редиску, яблуко і яйце. Все змішуємо, поливаємо лимонним соком, додаємо шпинат і заправляємо сметаною або йогуртом...
Варені яйця нарізати кубиком. Відварити цвітну капусту, яку перед тим розібрати на суцвіття, охолодити...
Кабачок нарізати кубиками. Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками...
У теплий кефір всипаємо сіль і цукор, жовток та олію, добре перемішуємо. Борошно просіюємо і додаємо частинами в кефір, додаючи соду, добре вимішуємо...
Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...