Курячі гомілки з капустою в
духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №443)
![]() | 1 березня 2024р. |
![]() | 904 |

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез.
У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита.
Розігріти духовку на 180°С.
Моркву почистити і натерти на крупній терці.
Цибулю нарізати кубиками або півкільцями.
В мисці з’єднати капусту, моркву, цибулю і перемішати. Якщо капуста не молода, розім’яти її руками.
Щоб страва була ситнішою, можна додати к капусті нарізану кубиками картоплю.
В змаену олією форму для запікання викласти капусту з морквою і цибулею. Зверху викласти курячі гомілки.
Накрити форму фольгою і запхати в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Потім фольгу зняти і залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.
• Капуста 800 гр
• Цибуля 1 шт.
• Морква 1 шт.
• Сметана 2 ст.л.
• Олія 1 стол.л.
• Паприка 1 чайн.л.
• Перець чорний мелений за смаком
• Сіль за смаком
(всього голосів: 21)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
21 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Авокадо порізати шматочками. Скласти в салатник і полити лимонним соком, щоб воно не потемніло...

З’єднайте 250 грамів борошна, цукор і дрібку солі і добре перемішайте. Додайте до маси кипляче молоко. Перемішайте тісто так, щоб не залишилося грудочок, і остудіть його до кімнатної температури. Додайте до маси, яка остигла 2 цілих яйця і 2 жовтки, ванільний цукор і рослинна олія і збийте продукти за допомогою міксера. Зєднайте борошно, що залишилося (1 кг) з розпушувачем, і всипте його в рідке тісто...

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...