Курячий рулет в пляшці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №444)

1 березня 2024р.
74


Курку розрізати на порційні шматки.

В каструлю викласти курку, цілу почищену моркву і цибулю. Посолити. Влити воду, щоб повністю покрила м’ясо.

Поставити каструлю на середній вогонь і довести воду до кипіння. Варити на слабкому вогні, знімаючи піну, близько 40 хвилин до готовності курки.

В кінці варки відлити 100 мл бульйону і охолодити. Залити цим бульйоном желатин і залишити на 20 хвилин набухати.

В окрему ємність процідити близько 200 мл бульйону з каструлі. В гарячій бульйон додати набухлий желатин, сухий часник, мелений перець і за необхідності сіль. Перемішати до повного розчинення желатину. Точна кількість бульйону залежить від обраної пляшки, кількості м’яса і овочів.

М’ясо витягнути з бульйону, відокремити від кісток і розібрати на невелички шматки.

Варену моркву нарізати середніми шматками.

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати середніми кубиками. Щоб страва вийшла яскравою і красивою – болгарський перець взяти різних кольорів.

У пластикової пляшки ємністю 1 л зрізати шийку. Викласти в пляшку куряче м’ясо, зелений горошок, шматочки болгарського перцю і моркви. Обережно залити все бульйоном з желатином.

Поставити пляшку в холодильник на 6-8 годин до повного застигання. Потім пляшку розрізати і витягнути рулет.

Домашній курячий рулет з желатином нарізати ломтиками і подати до столу.

Смачного!


• Курка (близько 1,5 кг) 1 шт.
• Желатин 30 гр
• Зелений горошок 50 гр
• Болгарський перець 1 шт.
• Морква 1 шт.
• Цибуля 1 шт.
• Часник (сухий)1 стол.л.
• Сіль 1 стол.л.
• Перець чорний мелений (щіпка)1 гр

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Літній салат з кабачків за 5 хвилин

Кабачки нарізати товщиною 5 мм півкільцями. Обсмажити на олії з часником. Не солити...

Курячі сердечка по-корейські

Курячі сердечка відварити в підсоленій воді. Охолодити, нарізати на 2 частини...

Салат з оселедцем і помідорами

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Салат з овочами по-корейськи

Порізати цукіні кільцями. Частину порізати півкільцями...

Курячі биточки з сиром

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Зелений борщ

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Салат з куркою і кукурудзою

Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...

ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Млинці з мясом і сиром

Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок. Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії...

Картопля з овочами в рукаві

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...