Куряча печінка в сметанному
соусі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №445)

7 березня 2024р.
117


Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин.

Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником.

Додати печінку до овочів, обсмажити 5-7 хвилин на середньому вогні.

Коли печінка буде напівготова, зменшити вогонь до мінімуму.

Для соусу змішати сметану, теплу воду і спеції. Борошном посипати всі інгредієнти, які є в сковорідці.

Готувати близько 1 хвилини.

Влити соус в сковорідку і тушкувати печінку з овочами на помірному вогні біля 9 хвилин.

Смачного!


• печінка куряча 350 г
• морква 50 г
• цибуля 100 г
• сметана (20%) 130 г
• борошно 10 г
• олія 20 мл
• вода 120 мл
• сіль 2 ч. л.
• перець чорний мелений 1/2 ч. л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
51


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з червоною капустою

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Відбивні з яловичої печінки

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

Кабачки за 8 хвилин з кетчупом

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Салат з кабачків

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Запечена картопля з сиром по-домашньому

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

М’ясо з овочами в азіатському стилі

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Рисовий суп з болгарським перцем

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Свиняча грудинка запечена в духовці

В глибоку посудину викласти кетчуп, соєвий соус, мед, гірчицю, аджику, копчену паприку, чорний мелений перець і сіль, натерти часник і добре все перемішати. Грудинку змастити приготовленим соусом...

Котлети з картопляного пюре

Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...