Куряча печінка в сметанному
соусі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №445)
![]() | 7 березня 2024р. |
![]() | 117 |

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин.
Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником.
Додати печінку до овочів, обсмажити 5-7 хвилин на середньому вогні.
Коли печінка буде напівготова, зменшити вогонь до мінімуму.
Для соусу змішати сметану, теплу воду і спеції. Борошном посипати всі інгредієнти, які є в сковорідці.
Готувати близько 1 хвилини.
Влити соус в сковорідку і тушкувати печінку з овочами на помірному вогні біля 9 хвилин.
Смачного!
• морква 50 г
• цибуля 100 г
• сметана (20%) 130 г
• борошно 10 г
• олія 20 мл
• вода 120 мл
• сіль 2 ч. л.
• перець чорний мелений 1/2 ч. л.
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 1 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

В глибоку посудину викласти кетчуп, соєвий соус, мед, гірчицю, аджику, копчену паприку, чорний мелений перець і сіль, натерти часник і добре все перемішати. Грудинку змастити приготовленим соусом...

Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...