Куряча печінка в сметанному
соусі
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №445)

7 березня 2024р.
108


Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин.

Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником.

Додати печінку до овочів, обсмажити 5-7 хвилин на середньому вогні.

Коли печінка буде напівготова, зменшити вогонь до мінімуму.

Для соусу змішати сметану, теплу воду і спеції. Борошном посипати всі інгредієнти, які є в сковорідці.

Готувати близько 1 хвилини.

Влити соус в сковорідку і тушкувати печінку з овочами на помірному вогні біля 9 хвилин.

Смачного!


• печінка куряча 350 г
• морква 50 г
• цибуля 100 г
• сметана (20%) 130 г
• борошно 10 г
• олія 20 мл
• вода 120 мл
• сіль 2 ч. л.
• перець чорний мелений 1/2 ч. л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
51


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картопляна запіканка з сиром і овочами

Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...

ДЕРУНИ

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Салат з консервованим тунцем

Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...

Тертий лимонний пиріг з сиром в духовці

Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, 200 г цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте вершкове масло і жовтки, замісіть тісто. Розділіть його на дві частини, кожну оберніть плівкою та заберіть у морозильну камеру на 30–40 хвилин. Тим часом приготуйте начинку. Змішайте сир з 125 г цукру та ванільним цукром. Особливо збийте білки в пишну масу. Поступово додавайте цукор, що залишився, і продовжуйте збивати. Білкову масу вмішайте в сир...

Пісочний пиріг з ревенем (румбамбаром)

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Салат з крабовими паличками і овочами

Нарізати крабові палички, помідори. З кукурудзи злити рідину. Нарізати дрібно кріп. З’єднати всі продукти, пропустити через прес часник, додати мелений перець і майонез. Перемішати...

Пиріг на компоті

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...

Салат з курки з виноградом

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Цибулевий пиріг з сиром

Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...

Курячі сердечка в сметані

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше. Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити...