Картопля з фаршем в горшочку(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №447)

7 березня 2024р.
116


До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком.

Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії.

Ставити горшочок в розігріту до 180 градусів духову.

Запікати блюдо 50 хвилин до готовності картоплі.

За бажанням зверху посипати сиром за 10 хвилин до готовності.

Готове блюдо посипати зеленню.


• фарш м’ясний 150 гр
• цибуля 70 гр
• картопля 300 гр
• часник 10 гр
• майонез 3 ст. л.
• вода 100 мл
• олія 1 ст. л.
• зелень 30 гр
• сіль 1,5 ч. л.
• перець чорний мелений 1/2 ч. л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
маковий сирник

Сир перекласти в глибоку тарілку, вбити в нього яйця, додати сіль, цукор, манну крупу, розпушувач, ваніль, крохмаль і розм’якшене при кімнатній температурі масло; За допомогою міксера збити масу, щоб вона стала більш соковитою і ніжною, додати мак за смаком, перемішати; У форму покласти пергамент, вилити туди тісто і готувати 60 хвилин в духовці при 180 градусах...

Голубці

Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...

ПУДИНГ З ОВОЧАМИ ТА РИСОМ (від 1 року)

Рис відварити 15 хвилин, майже до готовності і остудити. Овочі відварити 5-7 хвилин, остудити і нарізати кубиками, додати в рис. Змішати яйце з молоком, влити в суміш овочів та рису. Викласти готове тісто у форми для пудингу, запікати в духовці за 180 градусів 20 хвилин. Можна приготувати на водяній бані або пароварці...

Курка запечена з хрусткою скоринкою

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Малосольні огірки в пакеті

Огірки вимити, висушити, нарізати на четвертинки. Скласти в пакет...

Салат з беконом і сиром

Салат і помідори промити, обсушити. В мисці змішати олію, лимонний сік, вичавлений часник, сіль, перець, трави...

Салат з копченою ковбасою, помідорами і сиром

Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...

Салат «азіатський»

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...

Сирний пиріг з зеленню

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Капуста з медом

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...