Відбивні з яловичої печінки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №448)
![]() | 7 березня 2024р. |
![]() | 244 |

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць.
В кожну додати трохи солі і спецій.
Печінку нарізати шматками близько 1 см. завтовшки. Щоб зручніше було нарізати печінку, можна її трохи охолодити в морозилці.
Кожен шматок відбити, видалити всі можливі жили.
Спочатку печінку обваляти в сухій суміші з борошна і сухарів, а потім в яйці.
Розігріти сковорідку з олією і обсмажити відбивні по 2 хвилини з кожного боку.
Перед подачею відбивні викласти на папероввий рушник, щоб забрати зайву олію.
Смачного!
• Яйце куряче 1 шт.
• Борошно 1,5 ст. л.
• Сухарі панірувальні 1 ст. л.
• Сіль 1 ч. л.
• Олія 50 мл
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...