Відбивні з яловичої печінки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №448)

7 березня 2024р.
89


Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць.

В кожну додати трохи солі і спецій.

Печінку нарізати шматками близько 1 см. завтовшки. Щоб зручніше було нарізати печінку, можна її трохи охолодити в морозилці.

Кожен шматок відбити, видалити всі можливі жили.

Спочатку печінку обваляти в сухій суміші з борошна і сухарів, а потім в яйці.

Розігріти сковорідку з олією і обсмажити відбивні по 2 хвилини з кожного боку.

Перед подачею відбивні викласти на папероввий рушник, щоб забрати зайву олію.

Смачного!


• Печінка яловича 300 гр
• Яйце куряче 1 шт.
• Борошно 1,5 ст. л.
• Сухарі панірувальні 1 ст. л.
• Сіль 1 ч. л.
• Олія 50 мл

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Фруктовий салат з йогуртом

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...

Чебуреки на пиві

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Кабачки з сиром в духовці

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...

Салат з куркою і квасолею

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

ВЕГЕТАРІАНСЬКІ КОТЛЕТКИ (від 1 року)

Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...

Салат з апельсином

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...

Салат з сиром фета і овочами

Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...

Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

Салат із баклажанів з помідорами

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Салат з черемшою і буряком

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...