Пампухи на сметані(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №449)
![]() | 20 березня 2024р. |
![]() | 501 |

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно.
Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин.
Разкачати тісто, вирізати стаканом кружальця і обсмажити на гарячій олії до золотистого кольору.
• Молоко 125 мл
• Дріжджі 1 шт.
• Яєчний жовток 7 шт.
• Сметана 1 стакан
• Оцет 9% 25 мл
• Олія 3 стакан.
• Цукати 400 г
• Цукор 2 ст.л.
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати грушу, апельсин і банан кубиками. Волоський горіх нарізати і подрібнити...

Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. ...

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

У теплий кефір всипаємо сіль і цукор, жовток та олію, добре перемішуємо. Борошно просіюємо і додаємо частинами в кефір, додаючи соду, добре вимішуємо...

Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати тонкою соломкою...

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...