Салат з огірків з морквою
по-корейськи(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №45)
10 червня 2022р. | |
2778 |
Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській.
Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків.
Зєднати огірки та натерту морквину.
Додати сіль, цукор, часник, оцет, червоний перець, рослинну олію.
Все перемішати, залишити на 4 години настоюватися (найкраще залишити на ніч).
Розкласти салат по банках, закрити кришками, стерилізувати 10 хвилин, після закатати й зберігати до зими).
• Морква – 1 кг
• Цукор – 1 стакан
• Оцет – 1 стакан
• Рослинна олія – 1 стакан
• Сіль – 100 г
• Часник – 2 г
• Перець червоний мелений – 1 ст.л.
(всього голосів: 17)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
17 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У велику ємність просійте борошно, додайте дрібку солі. У центрі борошна зробіть долонею кратер та влийте туди 80 мл води, попередньо розмішаної у склянці з рослинною олією. Замісіть тісто, накрийте його рушником та лишіть на 30 хвилин «відпочивати»...
Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...
Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...
Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...
Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...
Духовку розігріти до 200 °С. Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати...
Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...
Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...
Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...
Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...