Слойки з варенням(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №451)
![]() | 20 березня 2024р. |
![]() | 114 |

Духовку розігріти до 200 °С.
Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати.
На кожен квадрат викласти 1 ч.л. варення, скласти трикутником і зліпити краї (зручніше виделкою).
Бритванок застелити пергаментом, розкласти слойки. Змастити яйцем, присипати цукром і випікати в духовці 20 хвилин.
• 3 ст.л. – цукор
• 1 шт.- яйце
• 1 стакан вишневий джем (або інше варення)
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте. Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин...

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Яйця натерти на великій терці і викласти перший шар. Полити майонезом. Варену ковбасу нарізати на невеликі кубики, викласти наступним шаром і полити майонезом...

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

Нарізаємо кубиками почищені від шкірки помідор та перець; Зливаємо рідину з кукурудзи, а яйця тремо на грубій тертці...