Слойки з варенням(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №451)

20 березня 2024р.
78


Духовку розігріти до 200 °С.

Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати.

На кожен квадрат викласти 1 ч.л. варення, скласти трикутником і зліпити краї (зручніше виделкою).

Бритванок застелити пергаментом, розкласти слойки. Змастити яйцем, присипати цукром і випікати в духовці 20 хвилин.


• 1000 г – слойоне тісто
• 3 ст.л. – цукор
• 1 шт.- яйце
• 1 стакан вишневий джем (або інше варення)

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курка з лимоном і оливками

Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...

Кекс з гарбуза та кави

Гарбуз очистити, порізати шматочками і запекти до мякості. Другий варіант - гарбуз можна відварити до готовності. Готовий гарбуз перебити блендером до стану пюре...

Салат с куркою і грибами

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Цибулю нарізати кубиком...

Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Салат «Асорті» з капусти і овочів

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...

Курка, маринована в кефірі, запечена з картоплею

Приготувати маринад: В окремий посуд налити кефір, помістити в нього дрібно нарізаний часник (1-2 зубчики), додати сіль, перець і суміш італійських трав...

Печиво з гарбузом

Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...

Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

салат з ковбасою і кукурудзою

Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями...

Салат з редиски і крабових паличок

Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...