Слойки з варенням(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №451)

20 березня 2024р.
89


Духовку розігріти до 200 °С.

Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати.

На кожен квадрат викласти 1 ч.л. варення, скласти трикутником і зліпити краї (зручніше виделкою).

Бритванок застелити пергаментом, розкласти слойки. Змастити яйцем, присипати цукром і випікати в духовці 20 хвилин.


• 1000 г – слойоне тісто
• 3 ст.л. – цукор
• 1 шт.- яйце
• 1 стакан вишневий джем (або інше варення)

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з консервованим тунцем і пекінською капустою

Пекінську капусту тоненько нарізати. Огірок і солодкий перець нарізати невеличкими кубиками...

Салат весняний

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...

Весняний салат

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

Курячі гомілки з грибами і картоплею

Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...

ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Шарлотка з вишнею

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Салат з рисом і помідорами

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Цибулевий пиріг

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Теплий салат з кабачків і печерицями-гриль

Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...