Круасани з шоколадом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №452)
![]() | 20 березня 2024р. |
![]() | 132 |

Розігріти духовку до 200 градусів.
Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів.
Випікати в духовці протягом 15-20 хвилин. Цукрову пудру з’єднати з ванільним цукром і посипати на готові круасани.
• 1 стакан – Шоколадної крихти
• 3 ст.л. – Цукрової пудри
• 2 ч.л. – Ванильного цукру
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками...

Рибу очистити, обрізати плавники, прибрати нутрощі, плівку, ще раз добре промити. Розрізати вздовж хребта, а потім нарізати на порційні шматки...

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Гриби варять у воді поки не впадуть на дно каструлі. Відціджують, промивають і злегка обсмажують на олії. Так само легко обсмажують дрібно накраяну цибулю та потерту моркву. Овочі, гриби, сіль, цукор й перець змішують з капустою. На дно банок розкладають по лавровому листу й по два-три горошки духмяного перцю, стільки ж гвоздики. Наповнюють банки капустою й стерелізують. Півлітрові 20 хвилин, літрові – 35. Закривають залізними кришками й ключем...

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Велику сковорідку розігріти на сильному вогні. Налити трошки олії і викласти одразу печериці...

Акуратно зрізати з булочок «шапочки». З основи булочки дістати мякіш. Дрібно нарізати шинку, натерти твердий сир на крупній тертці, вимити й подрібнити зелень...