Круасани з шоколадом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №452)

20 березня 2024р.
132


Розігріти духовку до 200 градусів.

Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів.

Випікати в духовці протягом 15-20 хвилин. Цукрову пудру з’єднати з ванільним цукром і посипати на готові круасани.


• 400 г – Слойоне тісто
• 1 стакан – Шоколадної крихти
• 3 ст.л. – Цукрової пудри
• 2 ч.л. – Ванильного цукру

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з буряком і виноградом

Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...

Салат із авокадо з помідорами і кукурудзою

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Солені патисони з яблуками Солені патисони з яблуками

Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками...

Хек в кисло-солодкому соусі

Рибу очистити, обрізати плавники, прибрати нутрощі, плівку, ще раз добре промити. Розрізати вздовж хребта, а потім нарізати на порційні шматки...

Куряча печінка в сметанному соусі

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Курка з грибами в вершковому соусі

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Капуста з опеньками

Гриби варять у воді поки не впадуть на дно каструлі. Відціджують, промивають і злегка обсмажують на олії. Так само легко обсмажують дрібно накраяну цибулю та потерту моркву. Овочі, гриби, сіль, цукор й перець змішують з капустою. На дно банок розкладають по лавровому листу й по два-три горошки духмяного перцю, стільки ж гвоздики. Наповнюють банки капустою й стерелізують. Півлітрові 20 хвилин, літрові – 35. Закривають залізними кришками й ключем...

ДЕРУНИ

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Печериці з часником і петрушкою

Велику сковорідку розігріти на сильному вогні. Налити трошки олії і викласти одразу печериці...

Булочки з сиром, яйцем і шинкою в духовці

Акуратно зрізати з булочок «шапочки». З основи булочки дістати мякіш. Дрібно нарізати шинку, натерти твердий сир на крупній тертці, вимити й подрібнити зелень...