Кекс на майонезі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №453)

20 березня 2024р.
3153


Збити яйця з цукром міксером, додати майонез.

В окремій мисці з’єднати просіяне борошно, розпушувач і щіпку солі.

Все з’єднати і добре вимішати.

Змастити форму для випікання і викласти тісто.

Запікати 30 хвилин при температурі 200 градусів.


• 3 шт. – яйця
• 350 г – борошна
• 200 г – майонезу
• 150 г – цукру
• 1 ч.л.- розпушувача для тіста
• щіпка солі

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 24)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
240


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Вершковий суп із білих грибів

Перш за все підготуйте овочі. Селеру очистіть від тонкої шкірки і дрібно порубайте. Наріжте 2 стебла зеленого часнику, а білі гриби наріжте кубиками. Щоб зробити страву більш ситною, можете додати до неї 2–3 картоплини. На сковороді розігрійте олію. У ній обсмажте до м’якості селеру і цибулю, нарізану дрібним кубиком. Якщо ви віддаєте перевагу класичній засмажці, в ту ж сковороду додайте ще натерту моркву. До м’яких овочів на сковороді...

Перець, фарширований кукурудзяною крупою з овочами

Приготувати фарш. Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити...

Крабовий салат з рисом

Рис добре промити і відварити в підсоленій воді. Відварити яйця, натерти на терці...

Фарширований перець

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...

Олів’є з червоною рибою

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

Пиріг з грибами і сиром

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

«Тещин язик» з огірків

Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...

Курячі відбивні з сиром

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Гарбузові млинці на дріжджах

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...

Фарширований перець в духовці

Чистимо, миємо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою мясорубки або блендера. ...