Філе мінтаю в лимонному клярі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №454)
![]() | 21 березня 2024р. |
![]() | 703 |

Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу.
В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі.
В мисці збити 2 яйця, додати лимонний сік і перець.
Філе змочити в яйці, а потім обваляти в борошні.
Обсмажити на розігрітій олії до рум’яної скоринки з обох боків.
Подавати з дольками лимона і зеленню петрушки.
• 2 шт. – Яйце
• 1 шт. – Лимон
• 1 стакан – Борошно
• 4 ст.л.- Олія
• 2 вет.- Петрушка
• Сіль, перець, приправа за смаком
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
8 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...

Відварити картоплю в мундирі. Охолодити. Нарізати більшими кубиками...

Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...

Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...

Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...

Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...