Салат з тунцем і макаронами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №455)

21 березня 2024р.
455


Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду.

Огірки нарізати кубиками.

Злити рідину з кукурудзи і тунця.

Моркву і яйця відварити, охолодити, почистити і нарізати кубиками.

З’єднати всі інгредієнти, додати майонез, гірчицю, сіль, перець. Посипати рубленою петрушкою.


• 250 г – Макаронів
• 185 г – Консервованого тунця
• 240 г – Кукурудзи консервованої
• 6 шт.- Яєць
• 2 шт.- Моркви
• 4 шт. – Солені огірки
• 7 ч.л. – Майонезу
• 1 ч.л. – Дижонська гірчиця
• 1 пуч. – Петрушка
• Сіль, перець за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з куркою і авокадо

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...

Салат по-корейські

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

КАБАЧКИ, ФАРШИРОВАНІ РИСОМ ТА ЯЙЦЕМ (від 1 року)

Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...

Салат з баклажанами

Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм. Перець підрум’янити в духовці...

Фруктовий салат з йогуртом

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...

Курка з грибами в вершковому соусі

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Салат з апельсином

Пекінську капусту нарізати дрібно в глибоку миску, додати подрібнений часник, сіль, додати 3 ст. л. майонезу, перемішати. Копчену курку нарізати дрібно, перемішати...

Запечена картопля з зеленню

Картоплю помити, почистити і нарізати довільними дольками. Закинути дольки картоплі в киплячу підсолену воду. Дати закипіти і варити на сильному вогні рівно 2 хвилини. Потім, не швидко, викласти картоплю на друшляк і обдати холодною водою...

Салат з ковбасою і сухариками

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Картопляно-квасолеві котлети з в’яленими томатами

Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...